Sakarya’nın Akyazı ilçesi Kuzuluk mahallesinde bulunan dergâhta gerçekleşen olayın ortaya çıkmasının ardından, Jandarma Perşembe akşamı dergâha giderek Fatih Nurullah’ı gözaltına aldı. Görgü tanıkları, tarikat müritlerinin olay yerinde bulunan küçük kızın babasına saldırdığını söyledi.
12 yaşındaki küçük kızın ifadesinin alınmasının ardından Fatih Nurullah çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve Fatih Nurullah’ın ağzından kız çocuğuna yönelik cinsel istismar belgelendi.
Oda Tv AKP’li Melih Gökçek’in yaptığı paylaşım sonrası şu açıklamayı yaptı:
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, sosyal medya hesabından açık açık yalan bir fotoğraf paylaştı.
Alçakça yalan söyleyen Gökçek, paylaştığı fotoğrafta, Fatih Nurullah’la “Odatv ekibinin” aynı masada olduğu iftirasını attı.
“Şimdi bu sapık adamın bizle çektirdiği fotoğrafı ileri sürüp yakıştırma yapan haysiyetsizlere sorum; bu sapık Odatv ile ekibiyle özel toplantı yaptığına göre bu adam yeni bir Ali Kalkancı mı? Odatv bu organizasyonu kimin adına yapıyor” diyen Gökçek, paralı troller aracılığıyla yalan fotoğrafı da yaymaya çalıştı.
Gökçek, daha sonra ise iftira niteliğindeki paylaşımını sildi. Ancak Gökçek’in sosyal medya hesabındaki beğeniler bölümünde söz konusu iftira paylaşımını hala beğendiği görülüyor.
Fatih Nurullah ile Odatv ekibini yan yana getirmbulunan Gökçek’in, bu yalanla şeyhin iğrenç istismarını kapatmaya çalıştığı ortadadır.
Gökçek ve tayfası bu fotoğafla Odatv’ye iftira atarken, aslında kendileri de bu olayı sulandırdıkları için iğrenç istismarın suç ortağıdır!
Oysa bu yalanı ortaya atıp, daha sonra paylaşımını silen Gökçek’in, istismarcı Fatih Nurullah’la fotoğrafı bulunuyor. Fotoğrafta, Gökçek de Nurullah da yan yana dururken, bir yandan da sırıtıyorlar. Üstelik Gökçek’in Nurullah ile ilişkisi bununla da sınırlı değil. Bir etkinlikte konuşan istismarcı Nurullah, “Ankara Büyükşehir Belediyesi mehter takımının etkinliklerimize katılmasına katkısı olan Melih Gökçek Bey’e teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.
Şimdi…
Hodri medyan diyoruz.
Paylaşılan fotoğrafta; Nurullah ile beraber dediğiniz “Odatv ekibi” kim, yüreğiniz yetiyorsa açıklayın!
Biz ise sizin istismarcı Nurullah ile olan fotoğrafınızı koyuyoruz…
İşte doğru ve iftira olan o iki fotoğraf!
https://tele1.com.tr/tecavuzcuseyhlefotograficikangokceksahtefotografasarildi219737/
Afganistan’da Taliban bayraklarını indiren halka ateş açıldı!70 izlenme
AİHM, Sarayı'nın maliyeti için Türkiye'den savunma istedi366 izlenme
'Bu kadarı da olmaz' dedirten usulsüzlük ortaya çıktı: Engellilerin paralarına da çökmüşler!29 izlenme
Dincilerden inciler bitmiyor ! Alevi düşmanı Ebussuud, cinlere de fetva veriyormuş !198 izlenme
Aylin Sözer’i katleden cani, kan donduran detayları anlattı…104 izlenme
Enes Kara dosyası kapatıldı!55 izlenme
‘Ücretsiz olacak’ diye açılan tünele bir de zam geldi! ‘Vatandaş soyuluyor’308 izlenme
Millete yasak bahçe42 izlenme
Asgari ücret artacak mı? Yeni Gelişmeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu!
İzmir’de lise öğrencileri “teknoloji fuarı” denilerek AKP'nin “İlk oyum Erdoğan’a” etkinliğine götürüldü!
Eski Adana Valisi 15 milyon lira harcayıp 'Saray yavrusu' yaptırmıştı: Yeni Vali bahçesi için 25 milyon lira harcadı!
RTÜK üyesi İlhan Taşçı: RTÜK'ün Halk TV açıklaması gerçeği yansıtmıyor