Koronavirüs salgını dolayısıyla çalışmalarına ara vererek 2 Haziran'da tekrar çalışmaya başlayan TBMM'de salgın nedeniyle Meclis Genel Sekreterliği'nin bulunduğu kat tamamen karantinaya alındı.
Genel Sekreterlikte görevli olan bir personelde koranavirüs çıkması üzerine giriş ve çıkışların kapatıldığı katta görev yapan personel test yapıldıktan sonra evlerine gönderilmeye başlandı.
Öte yandan TBMM Genel Kurulu'nun çalışmaları ise devam ediyor.
TBMM ana bina içerisinde yer alan Genel Sekreterlik katı AKP grubunun hemen altında yer alıyor. Genel Sekreterlik katı TBMM içerisinde ana güzergah olarak kullanılan bir konumda olduğu için pek çok milletvekilli de bu katı kullanarak Genel Kurul çalışmalarına katılıyor.
Dilruba’yı tutuklayan savcı, tutuklayan hakim ve tahliye talebini reddeden hakim Adalet Bakanlığı’na şikâyet edildi35 izlenme
FETÖ kumpaslarına sahip çıkan ROK’tan Türkiye milleti diyen Bahçeli’ye destek42 izlenme
'Atatürk büstü ıslanmasın' diye şemsiye tutan üç güzel çocuk163 izlenme
Binlerce kişiye havadan maaş!66 izlenme
SGK şubeleri önünde EYT kuyruğu58 izlenme
Ruhsar Pekcan için düğmeye basıldı: 'Yasal süreç başlıyor'67 izlenme
AKP'de kadınlar şok suçlamalarla topluca istifa etti! 'Artık dayanamıyoruz!'138 izlenme
Öğretmenevine “Ölümüne Seninleyiz Reis” pankartı!130 izlenme