Home
08 Eylül 2018 ( 530 izlenme )
Reklamlar

15 Temmuz gazisi: Kontrollü darbe, demek ki bizi kullandınız

'15 Temmuz gazisi' Nejmettin Utus, Lahey Büyükelçiliği'ne darbe girişimi sanıklarından tutuklu Tümgeneral Mehmet Dişli'nin ağabeyi Şaban Dişli'nin Lahey Büyükelçiliği'ne atanmasına tepki gösterdi. Utus, "Kılıçdaroğlu'nun sözü geliyor aklıma; kontrollü darbe. Demek ki bizi kullandınız tarihin çöplüğüne attınız" dedi.


'15 Temmuz gazisi Nejmettin Utus',  Lahey Büyükelçiliği'ne 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında tutuklanan Tümgeneral Mehmet Dişli'nin ağabeyi Şaban Dişli'nin atanmasına sert tepki gösterdi. Utus'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Beni ve gazileri, şehirleri kurşuna dizen bir hain generalin kardeşini Hollanda'ya atamak demek Kılıçdaroğlu'nun oğlunun sözü geliyor aklıma; kontrollü darbe. Demek ki bizi kullandınız; tarihin çöplüğüne attınız. Sizleri önce Allah'a sonra millete havale ediyorum.

CHP'ye PKK ve FETÖ'yü savunuyorsunuz dediniz. Biz de destekledik. Doğru diyorsunuz dedik ama yanılmışız. 'CHP PKK'yı savunurken' siz de FETÖ'yü savunup halka da bizlere de, "CHP savunuyor" diye yutturdunuz. Ama Şaban Dişli'yi, darbecileri ödüllendirdiniz. Millette sizi en yakın seçimde ödüllendirecek."

https://www.abcgazetesi.com/guncel/15temmuzgazisikontrolludarbedemekkibizikullandiniz/haber103432

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’li başkanın işletmesinde kahve satıp 0 KDV’li gübre fişi kestiler Papazın yanında şehadet işareti yapan Türk konsolosun öz geçmişindeki flaş detay Turkcell’in yeni genel müdürü belli oldu Barış Pehlivan açıkladı 'Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'nun Başkan Vekili'nin oğlu kumarhane kralı. Diyanet, kumar için fetva verecek mi?'