Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 28 kentteki 472 kamu arazisini açık artırma usulü ile satışa çıkardı. İhalelerin 57 Nisan 2022 tarihleri arasında İzmir Bayraklı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapılacağı, internetten katılımın 4 Nisan 2022 tarihinde saat 10:30 itibari ile son bulacağı duyuruldu.
EN ÇOK ÇEŞME'DE
Yüz milyonlarca TL tutarın satış bedeli belirlenen araziler içinde en çok İzmir'in Çeşme, Karaburun ve Seferihisar ilçelerindeki yerler dikkat çekti.
Üç tatil cennetinde, manzara ve konumlarıyla dikkat çeken 36 arsa, toplam 243 milyon 524 bin 524 TL muhammen bedelle satışa sunuldu. Konut, turizm ve ticaret alanı olarak belirlenen bu arazilerin 32'si Çeşme'de, 3'ü Karaburun'da, 1'i ise Seferihisar'da yer aldı.
Seferihisar Sığacık'taki 3903 ada 4 parselde yer alan 31 bin 400 metrekare büyüklüğündeki arazi için 72 milyon 200 bin TL satış bedeli belirlendi.

ANKA
Hürriyet o yalanı nasıl manşetine taşıdı? Faruk Bildirici canlı yayında anlattı155 izlenme
Bahis baronu Şeref Yazıcı'nın 500 milyon dolarına el konuldu33 izlenme
İstanbul Kongresi kararının ardından CHP'nin kongreleri tek tek engelleniyor24 izlenme
Suudi Bakan Yardımcısı'ndan Türk kafilesine çirkin sözler iddiası! "Burası krallıkla yönetilir, size burada Cumhuriyet şovu yaptırmayacağız"47 izlenme
'Hainlikle' suçlanan komutan şimdi Suriye'de çarpışıyor!618 izlenme
Musluk suyunu 'zemzem' diye sattılar!127 izlenme
Esnafın hali: "Salgından önce 20 çalışan vardı, şimdi tekim!"177 izlenme
Kaçak sigara ve silahla yakalanan AKP’li isim yeniden serbest bırakıldı: Her şey başkanın bilgisi dahilinde!61 izlenme
Bodrum'da sahili doldurup ağaçları katlettiler! Otelin sahibi Ürdünlü çıktı!
'FETÖ itirafı' AKP'yi karıştırdı!
Sokak ortasında kız arkadaşına şiddet uygulayan kişiye engel olmaya çalıştı, tabancayla vurularak hayatını kaybetti
Sedat Peker yine Süleyman Soylu'yu hedef aldı! "Senin gücün Rize'de 'geçenemiyoruz' diyen yaşlı dayıyı aldırmaya yetiyor"