Tarım Kredi Marketlerin İstanbul Bağcılar’daki Gross Market’te 2,5 ayda imha ve stok farkından dolayı 232 bin lira kayboldu. Milli Gazete'den Sadettin İnan'ın haberine göre Türkiye genelinde 1930 marketi bulunan Tarım Kredi Marketlerin sadece bir marketinde 2,5 ayda 232 bin lira buhar oldu. Belge zararın boyutunu gözler önüne serdi.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin İstanbul Bağcılar’daki Gross Markette 14 Temmuz29 Eylül tarihleri arasında yapılan iki ayrı sayımda imhadan dolayı 149 bin lira ve stok kaybından dolayı da 74 bin lira açık ortaya çıktı.
Türkiye geneli 1930 marketi bulunan Tarım Kredi Marketlerin sadece bir marketin 2,5 ayda 232 bin lira açık vermesi dikkat çekti.
Gross Markette imhaya giden ürün bedelinin yüksekliği de dikkat çekti. İki stok sayımı arasında 232 bin lira açık çıkarken, bunun 149 bin lirası imhadan kaynaklandı. Bağcılar’daki Gross Market’te 80 bin liralık meyve sebze, 41 bin liralıkta et ve et ürünü imhaya giderken, 2,5 ayda imha edilen ürünlerin parasal değeri 149 bin lira oldu. Yine iki tarih arasında yapılan stok sayımında da 74 bin lira fark çıkması, stoklardaki kaybı da gözler önüne serdi.

halktv.com.tr
Hilal Kaplan'dan İstanbul Sözleşmesi'nin feshine tepki gösteren Şevval Sam'a hakaret!116 izlenme
TOKİ inşaatında parasını alamayan işçi çatıya çıktı!26 izlenme
Mehmetçik Vakfı'ndan tarihi ders!594 izlenme
AKP oyları eriyince Mehmet Barlas'ın anketlere güveni 3 ayda bitti!67 izlenme
Metro'nun sahibi Öztürk ceza aldı, kaçtı!313 izlenme
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu İstanbul’u kuşatacak!149 izlenme
Emine Erdoğan'ın 1 saatlik gezisi için 3 milyon TL'lik israf!73 izlenme
MHP'ye bir şok daha! MHP'den istifa edip İYİ Parti'den aday oldu!981 izlenme
Devlet Bahçeli'nin Olcay Kılavuz'u neden görevden aldığı ortaya çıktı
Jet Fadıl’dan klasik savunma: ‘İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim’
Belçikalı bilim insanları, koronavirüsü laboratuvar ortamında etkisiz hale getirebildiklerini açıkladı
O HES'in görüntüleri ortaya çıktı!