AKP Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz’da memur ve emeklilere maaş artışı olacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak" açıklamasını yaptı.
Yeniçağ'da yer alan habere göre, AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 3600 ek gösterge, emekli maaşları ve asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu.
"Yılın ikinci yarısında memur ve emeklilere bir artış söz konusu olacak" diyen Akbaşoğlu, "Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumunu da ele alınarak kamuoyuyla paylaşılacaktır" ifadelerini kullandı.
3600 ek gösterge hakkında da konuşan Akbaşoğlu, "3600 ek gösterge Temmuz ayına kadar çıkarılacak" dedi.
TÜİK'ten korkutan açıklama! "Buğday üretimi geçen yıla göre yüzde 14 azalacak"35 izlenme
Kısıtlamaya rağmen bayramlaşmaya gitti, 18 kişiye koronavirüs bulaştırdı!60 izlenme
Sağlık Bakanı duyurdu: 5.160 yeni vaka tespit edilirken, 52 kişi hayatını kaybetti, 4.636 kişi de sağlığına kavuştu!69 izlenme
Ümit Özdağ hakkında tahliye kararı!21 izlenme
Erdoğan'a 'ÖSO Kuvayi Milliye'dir' dedirten kişi belli oldu1796 izlenme
Saadet Partisi: Atatürk kahraman, cumhuriyet mazlumların sığınacağı liman319 izlenme
Sendikalı işçi tamam Harranlı ne olacak?7 izlenme
Yavaş talimat vermişti: Ankara'da büyük rant elde edenler isim isim belirlendi!72 izlenme
İmamoğlu'nun avukatını tutuklatan ifadelerden biri daha ortaya çıktı: Dik dur sözleri tehdit sayılmış
İyi bakın burası Suriye ya da Afganistan değil, bayram sabahı Sultanahmet!
Bakan Varank'ın bu sözlerine tepki yağdı "Sanayicilerimiz 1 milyona yakın battaniye gönderiyor, üreten bir ülke olduğunun göstergesi"
AKP’li gurbetçi seçmen sokak röportajında kendisine bela okuduğunu sanarak, yanlış kişiye saldırarak küfürler savurdu!