Türkiye genelinde yapılan son seçimlerde, AKP'nin en yüksek oy aldığı 3 ilden biri olan Konya'da Seydişehir ilçe yönetimi istedikleri aday gösterilmediği için topluca istifa etmişti.
Bu gelişmelerin ardından daha önce AKP Seydişehir Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Fatma Görür de, parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
Yerel seçimlere az bir zaman kala yıllardır üye ve kadın kolları başkanı olarak cansiparane hizmet ettiğini belirterek partisinden üzülerek istifa ettiğini açıklayan eski kadın kolları başkanı Fatma Görür, “Kendi partisinin kadın kolları başkanının namusuna ve şerefine suikast yapacak kadar alçalan bu ortamda, bu partide siyaset yapmam imkansızlaşmıştır” dedi.
Partisinde yeni yapılanan yönetim kurulunun da FETÖ ile iltisaklı olduğunu savunan Görür, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yine tescilli FETÖ iltisaklıları yönetim kurulu üyesi yapılmıştır. Tek suçum yanlışa yanlış demek. Tüm bu yapılanları, yargılama süreci öncesi ve sonrasında partimin il ve genel merkez yöneticilerine iletmeme rağmen bana ve namus ve şerefime sahip çıkamamışlardır. Bu nedenle büyük bir sevda ile bağlı olduğum Ak partiden 25/ 01/ 2019 Cuma tarihi itibarı ile istifa etmiş bulunuyorum. Saygılarımla.”
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/akpninkalesindefetoistifasi3276501/
Sağlık Bakanı Koca corona verilerini açıkladı: 23.946 yeni vaka tespit edildi, 15.164 kişi sağlığına kavuşurken, 290 kişi hayatını kaybetti!56 izlenme
Uyuşturucu soruşturması: Ünlü isimler hakkında karar! Murat Dalkılıç, Kaan Tangöze, İsmail Hacıoğlu...50 izlenme
Hatay’da Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın konteyner kentindeki depremzedeler tahliye edilmek isteniyor: "Evlerimiz bitmeden nereye gideceğiz?"23 izlenme
Turplar heybeye sığmıyor26 izlenme
Sektörün en önemli ismi TÜSEDAD Başkanı tarih verdi: "Et fiyatlarına rekor zam geliyor. Bunlar daha iyi günlerimiz"40 izlenme
"Erdoğan'a oy verenin aklından şüphe ederim" diyen gence ve ekibe saldırdılar! "Burası Rize tek kurşuna gidersin"51 izlenme
Kahramanmaraş Pazarcık'ı bu kez de fırtına vurdu: Bir kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı57 izlenme
10 bin bekçi neden alındı? Cevabına inanamayacaksınız!1449 izlenme
‘Negatif enflasyon çıkacak’ demişti, yüzde 48’lik enflasyondan sonra kendini böyle savundu
İşte İzmir'de olayların başladığı an: Göztepeli taraftar işaret fişeği ile yüzünden böyle vuruldu!
Yurttaş peyniri bile zor alıyor
İstismarcı Yusuf Ziya Gümüşel için dua isteyen AKP'li yöneticiden yeni hamle