Taliban’ın Afganistan’ın başkenti Kabil’e girmesinin ardından şehirden hareket halindeki Amerikan uçağına tutunarak kaçmaya çalışan bir Afganistanlının o anları kaydettiği ortaya çıktı. Görüntülerde video çeken kişinin havalimanında kalan kişileri ve kendisini kayda aldığı görüldü.
Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'e girmesinin ardından binlerce Afgan ülkeyi terk etme umuduyla Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'na koştu.
Afgan Asvaka Haber Ajansı tarafından yayınlanan videoda, yüzlerce kişinin Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'ne ait tahliye uçağının etrafında koştuğu görüldü. Uçağın kanatlarına tutunan üç kişinin, uçağın havalanmasının ardından düşerek hayatını kaybettiği bildirildi.
Amerikan uçağına tutunarak kaçmaya çalışan bir Afganistanlının o anları kaydettiği de ortaya çıktı. Görüntülerde video çeken kişinin havalimanında kalan kişileri ve kendisini çektiği görüldü.
Eskorta gittiği iddia edilen imam sayısı arttı!
Özgür Özel’den YSK’nin Hatay kararına tepki: "Siyasi talimat bu sefer gizli kapaklı verilmemiştir"
Maden Türk, çalışan Türk, ölenler Türk, gözaltına alınanlar Türk, kaymağı yiyen yabancı!
Erdoğan CHP’nin yurt dışı mitinginden rahatsız oldu!
Ünlü döner zinciri iflasın eşiğinde
Hamdi Topçu: Atatürk Havalimanı yeterliydi, Binali Yıldırım istemedi
Kanal İstanbul suya mı düştü!
Thodex'in kurucusu 'Kripto Tosuncuk'un bomba görüntüsü ortaya çıktı! Yatırımcıların hangi zaaflarını suistimal ettiğinin ipuçlarını vermiş!
Boji isimli köpeğe bile iftira attılar, kumpas kurdular!
Kur’an Kursu davasında mağdur aileleri, adliyeden CHP il başkanı çıkarttı!