Taliban’ın Afganistan’ın başkenti Kabil’e girmesinin ardından şehirden hareket halindeki Amerikan uçağına tutunarak kaçmaya çalışan bir Afganistanlının o anları kaydettiği ortaya çıktı. Görüntülerde video çeken kişinin havalimanında kalan kişileri ve kendisini kayda aldığı görüldü.
Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'e girmesinin ardından binlerce Afgan ülkeyi terk etme umuduyla Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'na koştu.
Afgan Asvaka Haber Ajansı tarafından yayınlanan videoda, yüzlerce kişinin Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'ne ait tahliye uçağının etrafında koştuğu görüldü. Uçağın kanatlarına tutunan üç kişinin, uçağın havalanmasının ardından düşerek hayatını kaybettiği bildirildi.
Amerikan uçağına tutunarak kaçmaya çalışan bir Afganistanlının o anları kaydettiği de ortaya çıktı. Görüntülerde video çeken kişinin havalimanında kalan kişileri ve kendisini çektiği görüldü.
Altındağ'da neler oluyor? Tüm işyerleri kapalı, 2 bina tahliye edildi
Gazze’de şiddet tırmanıyor: İsrail saldırılarını ağırlaştırdı, ölü sayısı artıyor
Vatandaşlar fahiş faturalara karşı İstanbul'da sokağa çıktı, sloganlarla protesto etti! 'Soyguna Karşı Hemen Devletleştirme'
Barakanın bile kirası 15 bin lira
Afganistan’da yakalanan IŞİD sorumlusundan Türkiye itirafı! 'Son durak Türkiye'
AKP döneminde eğitime ayrılan bütçe yüzde 75 azaldı: Aslan payı din eğitiminin
Sedat Peker'den 'yalanlarsan kasetini yayınlarım' dediği isme çok konuşulacak sözler!
Bakan Kaya'nın ısrarla 'erken yaşta evlilik' demesi dikkat çekti!
‘Asgari ücretlinin maaşına haciz gelmesin’ önerisi, AKP ve MHP’lilerin oylarıyla reddedildi!
Yeniden sayıldıkça İmamoğlu’nun oyu artıyor!
Kent Lokantası kuyruğunda bekleyen vatandaş: "Yunanistan’da biftek ne kadar biliyor musunuz? Bizim parayla 162 lira. Biftek. Demek ki üretiyor onlar. Biz de bol bol beton ürettik Türkiye’de"
Hep 50 liralık alanlara da kötü haber!
Doktorlar isyan etti: 800 bitki çeşidi yok olacak!
İstanbul Barosu: "Gülşen serbest bırakılmalı"