Taliban’ın Afganistan’ın başkenti Kabil’e girmesinin ardından şehirden hareket halindeki Amerikan uçağına tutunarak kaçmaya çalışan bir Afganistanlının o anları kaydettiği ortaya çıktı. Görüntülerde video çeken kişinin havalimanında kalan kişileri ve kendisini kayda aldığı görüldü.
Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'e girmesinin ardından binlerce Afgan ülkeyi terk etme umuduyla Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'na koştu.
Afgan Asvaka Haber Ajansı tarafından yayınlanan videoda, yüzlerce kişinin Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'ne ait tahliye uçağının etrafında koştuğu görüldü. Uçağın kanatlarına tutunan üç kişinin, uçağın havalanmasının ardından düşerek hayatını kaybettiği bildirildi.
Amerikan uçağına tutunarak kaçmaya çalışan bir Afganistanlının o anları kaydettiği de ortaya çıktı. Görüntülerde video çeken kişinin havalimanında kalan kişileri ve kendisini çektiği görüldü.
Erdoğan kendi memleketinde bile kaybediyor! İşte son anket
Londralı tefecilerin Türkiye bayramı: 3 milyar dolara 2,4 milyar dolar faiz alacaklar
Hakkındaki iddialar gündemden düşmüyordu, Hafize Gaye Erkan'ın babası konuştu: "O da benim kızım sayılır, şaşırdım"
AKP'nin desteklediği bir aday daha seçimi büyük farkla kaybetti!
Akan sular kesilince Süleyman Özışık sıkı muhalif oldu! 'Yani bakıyorum iktidarın icraatlarına, bir de muhalefetin söylediklerine bakıyorum. Bu iktidarın gitmesi lazım kesin net'