Ankara’da taksiciler Martı TAG isimli bir ulaşım uygulamasından araç çağırdı. Taksiciler, gelen aracın şoförünü tehdit etti ve küfürler savurdu. Taksicilerden biri, aracın içindeki şoförü darp etti.
O anları kayıt altına alan taksiciler, uygulama şoförüne şunları söyledi:
“Biz sana bir şey söyleyeyim mi? Biz iyi niyetliyiz biliyor musun aslında. Bizim yerimize daha farklı şeylerle de karşı karşıya geleceksin yani bu şekilde yaptıkça. Bak patlak verir. Kan dökülecek. Kardeş bunun cezası çok ağır olacak. Bu araba senin ama bak yarın öbür gün arabasız kalacaksın.”
Tele1
İstanbul'da diriye de ölüye de yer kalmadı: Mezarlıklarda doluluk oranı tavan yaptı, 131 mezarlıkta defin işlemi yapılamıyor
2 gündür elektrik kesintisi yaşanan Isparta'nın AKP'li belediye başkanı: "Çok güzel bir bereket geldi"
Demirören'in şirketi bakın hangi ihaleyi kazandı?
Bu insanlık mı? Gerici Akit Murat Çalık'ı hedef aldı
CHP'li Başarır: 'Cumhurbaşkanı avukatlarının mal varlığı araştırılsın'
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu hakaret etti, Anayasayla ilgili kelime oyunu yaptı! "Ahmağa anlatır gibi söyledim ama anlamadılar. Biz Anayasa'nın 4. maddesi olmasın diyoruz"
Bakan Koca açıkladı: 59.885 yeni vaka tespit edilirken, 203 kişi hayatını kaybetti, 71.545 kişi sağlığına kavuştu!
AKP Genel Başkanı 'Ben BOP eşbaşkanıyım' derse, vekili de 'Ortadoğuda en samimi dostumuz Kürdistan yönetimidir' der !
Şeftali bilmecesi: Üretici dertli, Dalında 2, markette 15.90 TL!
İran Hürmüz Boğazı’nı kapattı: Petrol krizinin eli kulağında
CHP’den AKP’ye geçen Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı yuhalandı: Foçalılar kırmızı kart gösterip 'istifa' diye bağırdılar!
Rusya-Ukrayna savaşı… Putin’e bir darbe daha: Dördüncü Rus general öldürüldü!
Gericilerin kadınlara hakareti bitmiyor ! 'Başları biraz açılmış, kabuğu soyulmuş domatesi kimse almak istemez'
Vatandaştan nokta tespit 'Ülkemizdeki En Büyük Tehlike Akp Müslümanlığı !'