Ankara'da bulunan Umut Hayır Mağazası’nda mültecilere yardım ettiğini öne süren Saadettin Karagöz, Suriyeli kadınlara yönelik taciz ve istismar suçlamalarının ardından 2025 yılının ekim tutuklanmıştı.
'Cinsel istismar' suçundan tutuklanan Karagöz'ün mağazası 2014 yılında Suriyeli göçmenlerin yoğun olduğu Ankara’nın Altındağ semtinde bulunuyordu.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, Karagöz hakkında soruşturma aşamasında cinsel tacize uğradığını ifade eden kadınlar mahkemede farklı beyanlarda bulundu.
Müşteki F.M. isimli kadın mahkemedeki ifadesinde, "Sadettin bizi kovmak amacıyla göğsümüzden, belimizden ittirirdi. Özellikle tenimize dokunmadı ama bizi ittirirken vücudumuzun çeşitli yerlerine dokundu. İttirirken eli kalçama da değdi. Sanık beni okşamadı, sadece kadınlara dokunup bizi ittiriyordu. Sanık bize ‘Para vereyim birlikte olalım’ demedi. Asla böyle bir şey teklif etmedi" şeklinde konuştu.
Yine mağdur konumundaki kadınlardan S.H.M. mahkemedeki ifadesinde, "Beni okşamasına veya benzer davranmasına ben izin vermiyordum. Özel bölgeme dokunmasına da izin vermiyordum. Kalçama da dokunmadı. Açıkça bize ‘Para karşılığı beraber olalım’ demedi ancak ‘Size para vereyim ancak bu karşılıksız değil. Sanıktan şikâyetçi değilim. Beni sadece göğsümden ittirdi" dedi.
Cinsel istismardan tutuklanan Karagöz ise, "Ne müştekilere ne de başkasına cinsel tacizde bulunmadım. Tahliyemi istiyorum. Bunların çocukları da uyuşturucu işleri ile uğraştığını duyunca ben bunlara yardım vermeyi kestim. Ben yardımı kesince onlar da bana böyle bir iftirada bulundular" şeklinde ifade verdi.

Savcılık mütalaasında bu saldırı suçunun şikayete bağlı olduğunu ve kadınların şikayetlerinden vazgeçtiğini, çelişkili beyanların bulunduğu gerekçesi ile sanık hakkında beraat talep etti.
Mahkemede de mahkumiyet hükmü yeter kesin ve inandırıcı deliller elde edilmediği gerekçeleri ile beraat kararır verdi.
İYİ Partili Turhan Çömez’den Fahrettin Koca'ya özel hastane sorusu! “Fahrettin Koca bakan olduktan sonra özel hastanelerde yapılan ameliyat sayısı patlamış. Neden acaba?”41 izlenme
Karşısında yandaş gazeteci olmayınca, AKP Gn. Bşk. Yrd. Ravza Kavakçı zor sorulara yanıt veremedi !4028 izlenme
Leman’dan elektrikli testereli Meral Akşener kapağı!43 izlenme
Bugün 9 Ağustos: Birinci Anafartalar Zaferi 109 yaşında32 izlenme
Erdoğan ve ailesini korumak için özel yasa çıkarıldı!756 izlenme
AKP'li belediye başkanı silahlı baskın yaptı iddiası! Erdoğan rozetini takalı daha bir yıl oldu10 izlenme
Gurbetçileri on binlerce euro 'üfüren' üfürükçünün özgüveni: "Ne pişman olacağım! Yüz binler beni bekliyor"26 izlenme
EBA, evden çalışma derken internet altyapımız alarm veriyor!59 izlenme
Yavuz Bingöl 'yandaşlıkta' yeni bir çığır açtı! 'Bence yandaşlık kötü bir şey değil'
AKP'den CHP'ye geçen Uşak Belediyesi'nde sığınmacılara ait ruhsatsız iş yerleri kapatıldı! Belediye Başkanı Özkan Yalım kapatılan iş yerlerini bizzat gezdi
Sözleri sokak röportajına damga vurdu: "Atatürk'ün evlatları olduktan sonra hiç kimse bu ülkeyi yıkamaz. Afganistan'a gitsinler, gelince Anıtkabir'in taşını yalamazlarsa adam değilim"
195 öğretim üyesine adrese teslim kadro vermişler!