Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki evinden yaklaşık 14 ay önce 'Gazze’ye savaşmaya gidiyorum' diyerek çıkan, kaçak olarak girdiği Suriye’de rejim güçleri tarafından yakalanıp, ardından cezaevine konulan Engin Arslan (30) ile telefonda görüşen AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Arslan’ın geçen gün itibarıyla özgürlüğüne kavuştuğunu duyurdu.

Saruhanlı ilçesinde yaşayan Engin Arslan, Gazze’ye gitmek için geçen yıl 11 Ekim’de evinden ayrıldı. 3 çocuklu Arslan ailesinin iki oğlundan biri olan Engin Arslan, Hatay’dan kaçak yollarla girdiği Suriye’de yakalandı. En son ablasına bir camide dinlendiğini belirten mesaj atan Engin Arslan’dan bir daha haber alınamadı. Gözü yaşlı aile, oğullarının yaşadığını öğrenebilmek için yetkililerden yardım istedi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Suriye’de rejim güçleri tarafından tutuklanan Engin Arslan’ın geçen gün itibarıyla özgürlüğüne kavuştuğunu duyurdu. Arslan ile telefonda konuşan Yenişehirlioğlu, yaptığı görüşmede vatanından uzak zor günler atlatan Arslan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Sosyal medya aracılığı ile yaptığı görüşmeyi paylaşan Yenişehirlioğlu, Arslan’ın en kısa sürede ailesiyle buluşacağını ifade etti.

Silivri'deki adaydan Beştepe'deki adaya tarihi fark!9 izlenme
İstanbul'un lodos kıyameti! Tekneler battı, çatılar uçtu7 izlenme
Kirada yüzde 25 sınırı kalkıyor: Yeni kira zam oranları nasıl olacak?30 izlenme
İmamoğlu dahil 105 kişinin 'tutukluluğuna devam' kararı verilmişti: Avukatların itirazı reddedildi12 izlenme
Muharrem İnce'den 'yeni parti' açıklaması109 izlenme
Ekrem İmamoğlu soruşturmasında 'Bu kadar da olmaz' dedirten detay23 izlenme
Şirketler bir bir kepenk indirmeye devam etti17 izlenme
Murat Çalık için hastane 'hayati risk var' dedi, adli tıp görmezden mi geldi? Abla Sema Koçhan isyan etti23 izlenme
İstanbul'un göz kamaştıran AVM'si yabancı bankaya satıldı! Ortaklardan biri TFF Başkanı Büyükekşi’ydi
Camilere çağrıda bulundu: ‘Devletin dini İslam’dır’ ilk maddesiyle yerli milli anayasa yapılmalıdır
Her gece aynı manzara: Saraçhane'de miting bitiyor polis gazlayıp copluyor
Cengiz Holding yargı kararını beklemeden Kaz Dağları'nda ağaç kıyımına başladı