Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Barış Pınarı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG'den temizlenen Tel Abyad'da, hayat büyük ölçüde normale döndü.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabı Twitter'dan Tel Abyad'daki yol yapım çalışmalarına ilişkin görüntülerin yer aldığı paylaşım yaptı.
Tel Abyadlıların pek çok sorunu gibi yol sorununun da çözüldüğü belirtilen paylaşımda, Türkiye'den gönderilen iş makinelerinin, Türk askeri gözetimindeki çalışmalarına ilişkin görüntülere yer verildi.
Karayolları ekiplerince Akçakale Sınır Kapısı ile Tel Abyad şehir merkezi arasındaki 10 kilometrelik kara yolu da onarıldı. Yaklaşık 50 ton sıcak karışım asfaltın kullanıldığı çalışmalar sonucu uzun yıllardır bakım görmemiş olan kara yolu, yama ve serim çalışmalarının ardından kullanılabilir hale getirildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/suriyedeyolyapiyoruz256601h.htm
Kerem Kınık’ın Kızılay’a faturası ağır oldu33 izlenme
81 ilin borç haritası ortaya çıktı: Konya kart batağında, Hakkari bankaların takibine düştü!34 izlenme
Merkez Bankası Başkanı'nın Erdoğan'ın imzasıyla görevden alınması doları uçurdu!58 izlenme
TTB, koronavirüsten hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının sayısını açıkladı54 izlenme
Muharrem İnce'den sert çıkış: Yüreğime taş basıyorum292 izlenme
AKP'nin skandal ismi Ramazan Can hakimlik mülakatında başkanmış!23 izlenme
Yılmaz Özdil maden faciasının neden yaşandığını açıkladı40 izlenme
Enflasyon açıklandı: Memur ve emekli maaşlarına zam ile kira artış oranı belli oldu... İşte meslek meslek maaşlar41 izlenme
Donan videolara Kılıçdaroğlu reklamı verildi: "Hızlı internet lüks olmayacak"
Muharrem İnce'den Erdoğan'ın Tunç Soyer'le ilgili söylediği sözlere cevap gecikmedi!
İmamoğlu'ndan videolu diploma mesajı: "Bu topraklarda ne sökmez biliyor musunuz? Namertlik sökmez namertlik…"
Resmi Gazete'de yayımlandı: Gazzeli üniversite öğrencilerin masrafını Türkiye karşılayacak!