Halep kentine bağlı Azez ilçesi kırsalında PKK/YPG'li teröristler ile Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları arasında çatışma çıktı. Çatışmada, bir binbaşı ile bir yüzbaşı yaralandı. Yaralı askerler, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan yüzbaşı, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu, binbaşının ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Teröristlerle sıcak temas sağlanan bölge, sınırdaki topçu birlikleri tarafından ateş altına alındı.
Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapıalan açıklamada “Zeytin Dalı Harekât bölgesinde, 4 Mayıs’ta PKK/YPG'li teröristlerin Tel Rıfat bölgesinden açtıkları atışlar sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedefler meşru müdafaa hakkı kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtalarımız ile derhal ateş altına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/suriyedecatismabiryuzbasisehitbirbinbasiyarali4673823/
Eski AKP’li vekilin Erdoğan’la ilgili bu sözleri başını yaktı7 izlenme
CHP'den 'erken seçim' açıklaması: Net tarih verildi!18 izlenme
Kongre iptali kararının ardından CHP İstanbul İl Delegeleri'nden 'olağanüstü kongre' hamlesi17 izlenme
2 dakika içinde Cennet'te evinizin olmasını istiyorsanız, bu abiyi izleyin !724 izlenme
Teğmenler davayı takip etmek için ortak ev tuttu18 izlenme
İşte Türkiye’nin acı tablosu: 1 kilo ucuz kıyma için 1 saat kuyruk bekliyorlar!51 izlenme
Eski Ziraat Bankası yöneticisinden flaş iddia! "Ankara'daki en büyük enerji şirketlerinden biri..."49 izlenme
Bu görüntüler İyi Parti'yi karıştırdı! Protesto var!234 izlenme
Sedat Peker'in rüşvet ağı paylaşımlarının odak noktası olan Mine Tozlu Sineren, iddiaları doğruladı.
Halk ekmek kuyruğu, akaryakıt kuyruğu... Şimdi de 'çürük' sebze kuyruğu!
Almanya’da düğün konvoyu yapanlara polis müdahale etti, araç ve ehliyetlere el konuldu: “Burada insanların huzurunu kaçıramazsınız”
Meral Akşener ‘Artık yeter’ diyerek erken seçim çağrısı yaptı! "Bu rezilliğe dur denmelidir"