Son yerel seçimlerde AKP'nin ilk defa ikinci parti olmasının ardından yapılan birçok ankette sonuç değişmedi. CHP'nin yerel seçimlerde elde ettiği birincilik partinin belediyelerine ve cumhurbaşkanı adayına kadar yapılan tüm operasyonlar sonucunda da aynı kaldı.
PİAR Araştırma’nın Şubat 2026 "Türkiye Siyasi Gündem Araştırmasına göre, bu pazar genel seçim yapılması ihtimalince CHP yüzde 35,1 ile birinci parti olurken, AKP yüzde 31,7 ile ikinci sırada yer aldı.

0205 Şubat tarihleri arasında 26 ilde 2.260 kişiyle CATI (bilgisayar destekli telefon görüşmesi) yöntemiyle anket yapıldı. Kararsızların dağıtılmasından sonra birinci CHP ikinci CHP çıktı.
MHP yüzde 9,0 ile üçüncü, DEM Parti yüzde 8,8 oy ile dördüncü, İYİ Parti’nin oy oranı yüzde 5,6 beşinci, Zafer Partisi yüzde 4 ile altıncı ve YRP yüzde 2.7 ike yedinci sırada yer aldı.
Tele2'ye bağlanan PİAR Araştırma Başkanı Kadir Atalay, CHP Lideri Özel ile CHP'den istifa eden Keçiören belediye başkanı Mesut Özarslan arasındaki mesajların sızdırılmasından pişman olunduğunu söyledi.
Atalay'ın iddiasına göre, amaç Özel'i hedef göstermekti ancak CHP'den Özel'e bu kadar desteğin beklenmiyordu.
Yaşam alanlarını yok ettiler! Ceylanlar Kaz Dağları’ndan kaçmak zorunda kaldı82 izlenme
Erdoğan’a 55.479 TL, emeklilere 2.412 TL20 izlenme
Temmuz ayı işsizlik rakamları açıklandı: İşsiz sayısı yarım milyondan fazla arttı!48 izlenme
AKP’nin Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu açıkça itiraf etti: "Seçimi kazanınca vakıflara maddi manevi kapıları açacağım"40 izlenme
Narin için dua edeceğinize keşke koruyabilseydiniz!40 izlenme
AKP'nin kalesinde zam eylemi! "Uzun adam aklını başına al, hemşerilerine sahip çık"61 izlenme
Gazeteci Murat Ağırel paylaştı: "Günlerce reklamı yapılan 608 milyon euro'luk Çukurova Havalimanı'nın çatısı su akıtıyor"32 izlenme
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı! Bayram hediyesi olarak vergi zammı geldi!104 izlenme
Erdoğan'ın, halkın vergileriyle yaptırılan süper lüks 'Yüzen Sarayı' denize indirildi!
İktidar gazetesine konuşan Nurseli İdiz: "Türkiye'de ayrıştırmayı laik kesim başlattı. Sokakta donla, sütyenle dolaşıyorlar. Çıplak kadın görmekten fenalık geldi"
İşgal altındaki topraklarını geri almaya başlayan Zelensky, Putin'e meydan okudu: kaçış en iyi seçenektir
Darphane'nin taşıt tanıma açıklaması böyle dedirtti: Buna kim inanır!