İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, bir zincir markette kadınların etek altını fotoğrafladığı iddiasıyla 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan komiser S.E.'ye cezasında indirim uygulanarak 6 yıl 3 ay hapis ve 16 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı.
İstanbul Kağıthane'de bulunan bir zincir markette kadınların etek altı görüntülerini çektiği gerekçesiyle 17 yıla kadar hapsi istenen, tutuksuz sanık polis memuru S.E.'nin yargılandığı davanın 9'uncu duruşması yapıldı. İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuksuz sanık S.E. katılmazken avukatı duruşma salonunda hazır bulundu.

Mahkeme, sanık S.E.’ye "Özel hayatın gizliliğini ihlal etme" suçundan 3 yıl hapis cezası verdi. Cezada indirim uygulayan mahkeme sanığın 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.
Sanığın etek altı görüntülerini çektiği C.G. ile anlaştığı gerekçesiyle ceza verilmesine yer olmadığına hükmeden mahkeme, diğer müşteki G.E.’ye yönelik "cinsel taciz"’ suçundan 6 ay hapis cezasında indirim uygulayarak 5 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
Mahkeme, sanığa, "çocukların kullanıldığı müstehcen ürünleri ülkeye sokma, çoğaltma, satma, depolama, bulundurma ve kullanıma sunma" suçunda karşılık verdiği 4 yıl hapis cezasında da indirim yaparak 3 yıl 4 ay hapis ve 16 bin 660 lira adli para cezasına hükmetti.
halktv.com.tr
ABD, Husileri bir kez daha “küresel teröristler” listesine alıyor.25 izlenme
Ünlü anketçi Adalet Bakanı Abdulhamid Gül’ün neden istifa ettiğini açıkladı84 izlenme
Suriyeli tarikatçılar Türkiye'de, Alevi köylerinin yanıbaşında devasa saray yaptırıyor!415 izlenme
Erdoğan ve Aliyev görüşmesinde dikkat çeken ayrıntı! Farkında olmadan Sedat Peker’i doğruladılar!82 izlenme
Ferdi Zeyrek’in sağlık durumu nasıl? Özgür Özel'den açıklama40 izlenme
Küresel piyasalarda kritik hafta! Ekonomistlerin TCMB'nin faiz kararı için bir tahmini var24 izlenme
Dolmabahçe Sarayı ve Mahmudiye Kışlası’nın ihalesi Erdoğan'ın lise arkadaşına gitti!16 izlenme
Köpeğe cinsel istismarda bulunan adama meydan dayağı!87 izlenme
Bir günde 32 Türk firması iflas etti
AKP’li vekilin ‘Türklük’ alerjisi! "Türk meclisi değil Türkiye Büyük Millet Meclisi"
AKP'li büyükşehir belediyesinden büyük skandal! Eğitim çeklerini yardıma ihtiyacı olanlara değil AKP'lilere dağıttığı iddia edildi
Türk Tabipleri Birliği: Eylül ayında 275 bin pozitif vaka gizlendi