Erzurum’da Palandöken ilçesinde bulunan Diyanet’e bağlı Hacı Bahattin Evgi yatılı Kur'an Kursu’nda 7 çocuğun tecavüz ve cinsel istismara bırakıldığı iddiasına ilişkin Erzurum Adliyesi’nde görülen davada haklarında her çocuk için 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istenen müdür Nuhi Karababa ve hizmetli Uğur Güngör hakkında, ilk duruşmada tutuklama kararı verildi.
“SANIK YAKINLARI MAĞDUR AİLELERE SALDIRDI”
Mahkeme sırasında sanık yakınları mağdur ailelere saldırdı. Mahkeme sonrası adliye binasındaki baro salonuna sığınan mağdur aileler ve avukatlar uzun süre burada bekledi. Adliye önünde bekleyen sanık yakınlarının yeniden saldırmasından korkan sanık yakınlarını adliye binasından, Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger çıkardı. Parti yönetiminden isimlerle birlikte adliyeye giden Dülger, mağdurları alarak tek tek evlerine bıraktı.
“POLİS NEDEN BU AİLELERİ KORUMUYOR?”
Dülger, “Zaten yürekleri yanan, çocuklarına yapılan muamele nedeniyle, psikolojileri alt üst olan bu ailelere saldıranları, korkutanları kınıyorum. Polis mahkeme sırasında ve sonrasında neden bu aileleri korumuyor? Anlamak da mümkün değil. Hepsini tek tek evlerine bıraktık.” dedi.
Fırınlarda zamlar durdurulamıyor: Ekrem İmamoğlu'ndan Halk Ekmek fiyatı hakkında açıklama70 izlenme
İran’dan ABD’ye rest: “Ne anlaşma ne ateşkes”7 izlenme
Gülşen’in tutuklanmasına tepki yağıyor!41 izlenme
Vatandaşlara korkutan uyarı: Elektrik kesintileri için tarih verdi!34 izlenme
Tarikat yurdunda istismarın kaydı ortaya çıktı36 izlenme
Görüntüyü profesyonel çekim yapan paylaşmış23 izlenme
Emeklileri yıkan haber Özgür Erdursun'dan geldi: Temmuz zammı için rakam verdi17 izlenme
Discord'da müstehcen yayın yaptığı için tutuklanan Mozart'ın kimliği açıklandı42 izlenme
İsrail-Filistin krizinde son durum! Netanyahu’dan yeni açıklama
İstanbul Bahçeşehir'de Suriyeli iki kadın Bahçeşehir Gölet Parkı'ndaki kazları çaldı!
CHP'lilerin idamını isteyen AKP'li başkan yardımcısı ifşa olunca ne yaptı?
Narin'in ağabeyi Baran Güran annesinin neden kan aldırdığını anlattı