Suriye’de İçişleri Bakanlığı’na bağlı güvenlik birimlerine onlarca sıfır kilometre araç teslim edildi. Şam’da düzenlenen resmi geçit töreniyle sergilenen araçların finansmanına ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.
Yeni araçların polis teşkilatı, kamu güvenliği, diplomatik koruma, otoyol güvenliği, turizm polisi ve yol güvenliğiyle ilgili tüm birimlerde kullanılacağı bildirildi. Teslimata ait görüntüler sosyal medyada paylaşılırken, araçların ise Türkiye tarafından verildiği öne sürüldü. Bu iddiaya ilişkin de resmi bir doğrulama ya da yalanlama gelmedi.
Suriye’de bu tören yapılırken Türkiye’de de Emniyet Teşkilatı’na 9 bin yeni aracın görkemli bir törenle alınması dikkat çekti.
Sözcü
Hırsızların son hedefi... Sebze meyve tezgâhlarına dadandılar!
İş dünyasından maske adımı!
Ayasofya'nın duvarını 'hatıra' niyetine poşete doldurup götürüyorlar!
Reuters’a konuşan yetkili: "Enflasyon ve dolar daha da artacak"
Emeklilere kara haberi Özgür Demirtaş verdi: "Geri alacaklar"
Dünya'ya İsmet Paşa'nın oğlu olarak geldi, ama dünyadan Erdal İnönü olarak ayrıldı
Zonguldak'ta maden ocağında göçük! 280 işçi kurtarılmayı bekliyor
AKP'nin 'Yeliz'i ekmek kuyruğundaki yurttaşları hedef aldı! "Halk ekmek kuyrukları film çekmek için, fotoğraf çekmek için oluşturuluyor"
Yusuf Dikeç'li milli takım, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde altın madalya kazandı
AKP'li belediye okul için bağışlanan araziye villa izni verdi!
İhalelerle tarikatları besleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin laikliği hedef aldı! "Kendi icat ettiğin bir laikliği bana dayatıyorsun"
Valinin açılışını yaptığı markette ayçiçek yağı 10 günde yüzde 70 zamlandı!
Sosyal medyadaki paylaşımlar için gözaltı dalgası başladı
Can Ataklı'dan Erdoğan'a canlı yayında tarihi uyarı 'Her şeyden sorumlusunuz artık, herkes sizi terk edecek!'