Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 00.50 sıralarında Küçükçekmece Atakent’te bulunan bir inşaat şantiyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdülkadir K. isimli şahıs, şantiye konteynerinde kalan işçilerin devamlı şekilde telefon, cüzdan, para ve pasaportlarını çalmaya başladı. İşçilerin şahsın hırsızlık yaptığını görmesiyle birlikte 150 kişi bir anda Abdülkadir K. isimli şahsı darp etmeye başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri olayları yatıştırmaya çalışsa da kalabalık grup şahsı darp etmeye devam etti.

Hırsızı linçten Türk polisi kurtardı
Bunun üzerine Abdülkadir K. ekipler tarafından orada bulunan bir odaya sokularak güvenliği sağlandı. Ekiplerin öfkeli kalabalığı dağıtmakta zorlandığı olayda Abdülkadir K. şantiyeye gelen çevik kuvvet takviye ekiplerine ait zırhlı araçla olay yerinden ayrıldı. Şahıs, yapılan işlemlerin ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Kendisini Suriyeli olarak tanıtıp “asgari ücretliler ölsün” demişti
Öte yandan, Abdülkadir K.’nın geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir sokak röportajında kendisini Suriyeli olarak tanıtarak, “Asgari ücret kazananlar ölsün. Asgari ücrete kendilerini mahkum etmişler. Ben 20 bin TL kazanıyorum. Biraz gözlerini açsalar çok çeşitli işler var” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşan videonun ardından şahıs, büyük tepki görmüştü.
İHA
İYİ Parti'den Atatürk'lü seçim videosu 'Nitelikli Türkiye'
Fırıncıdan dikkat çeken özür: "Zamlar için utanıyoruz"
Ordu Üniversitesi'nde liyakat bir kavramdan ibaret: Yüksekokullara sekreter atayıp, müdür yapmışlar!
İktidara yakın araştırma şirketinin sahibi "AKP sonuçları beğenmeyince, bir genel merkez yetkilisi..."
AKP'li Tevfik Göksu'nun '630 km metro yaptık' sözlerinin yalan olduğu ortaya çıktı!
Atatürkçü genç AKP'yi savunan dayıyı tek sözüyle susturdu!
Melih Gökçek'ten orman yangınları ile ilgili provokatif paylaşım!
'Ülken için savaşır mısın?' anketinde bakın sonuç ne çıktı?
Ali Ulvi Uzunlar isimli şahıs, konuşmasında Hz. Musa’nın Azrail’i dövdüğünü iddia etti
Her şey burada başladı… Karantinaya alındı ama sınırı geçti!
Sedat Peker'in kiminle akraba olduğunu öğrenenler şoke oldu: AKP ile Peker arasında arabuluculuk yapıyor...
Turgay Ciner'in oğlu tutuklandı
Bakan Göktaş'ın boykot tepkisine CHP'li Tanal'dan 'çifte vatandaşlık' çıkışı
Boğaziçi akademisyenlerinden ortak açıklama: "Görevimizi yapmamız engelleniyor"