Dünyanın dört bir yanından iki buçuk milyonu aşkın Müslüman, hac ibadeti yerine getirmek üzere Suudi Arabistan’ın Mekke kentine gidiyor.
Haccın gerekliliklerinden biri olan Arafat Dağı’na çıkma ibadetini tamamlayan hacı adayları, Mina'da konakladı.
Sabah saatlerinde şeytan taşlama alanı olan Jamarat’a geçen hacı adayları, burada şeytan taşlama görevini yaptı.
Taşlama sırasında bir hacı adayının cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüsü ise ilginç anlara sahne olarak sosyal medyada gündem oldu.
Görüntülerde, hacı adayının şeytan taşladığı sırada koltuk değneğini otomatik silah gibi kullanması dikkat çekti. Bu sırada etrafındaki diğer hacı adaylarının da güldüğü görüldü.
Yeniçağ
Türkiye'ye gelecek istilacılara fuhuş, adam öldürme suçlarını sildirme vaadi! Bu gücü nereden alıyorlar?
'Manisa'da koronavirüslü öğrenci sınava girdi, 19 öğrenci karantinaya alındı' iddiası!
Haziran ayı işsizlik rakamları açıklandı: TÜİK'e göre işsizlik düştü!
Okullara verilecek temizlik malzemesi ihalesi ‘21B yöntemiyle’ 20 gün önce kurulan şirketin oldu!
Mansur Yavaş’tan ilk daha! 25 yıllık gelenek bozuldu…
İBB'ye yeni operasyon! 7 kişi tutuklandı
AKP vatandaşın arasına çıkmaya korkuyormuş! İşte kulislerde yankılanan o sözler
Yabancı yatırımcıların 'Erdoğan kaygısı'
Avukat kan donduran gerçeği anlattı: Hastane, Kaya bebeği babasına bisküvi kutusunda vermiş!
Mehmet Uçum Saraçhane'den de dış güçler çıkardı