AB'nin en büyük ülkesi olan Almanya, halkın azalan ekonomik gücüne katkı sağlamak için "15 milyar Euro'luk destek paketi" açtı.
Dağıtılacak yardımlar
Her vergi mükellefine bir kereye mahsus 300 Euro.
Her çocuk başına ve bir defalığına 100 Euro
Sosyal yardım alanlara bir defalığına 200 Euro
Herkese akaryakıt yardımı. Dizel yakıtta 14 Cent, benzinde 30 Cent'lik indirim. İndirim süresi 3 ay.
Şehir içi ya da bölge ulaşımında tren, otobüs gibi toplu taşıma araçlarında, aylık bilet fiyatı sadece 9 Euro olacak. Böylece, Almanya tarihinde görülmemiş derecede ucuz bir toplu taşıma hizmeti verilecek.
TURİSTLER MARTILARI SU TABANCASIYLA KOVACAK
Venedik'te turistlerin yemeğini kapan martılara çare aranıyor. Bazı işletmeler çareyi misafirlere su tabancası dağıtmakta buldu.
NEW YORK'TA UBER SARI TAKSİ DÖNEMİ
Akıllı telefon uygulamasıyla alternatif taksi hizmeti sunan Uber'in uygulamasını sarı taksilerde de kullanabileceği belirtildi.
OKUL SERVİSİ UÇURUMA YUVARLANDI
Kolombiya'da okul servisinin uçuruma yuvarlanması sonucu 6 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
Yeniçağ
MHP'de Öcalan krizi mi var? Bahçeli 'kurucu önder', Yalçın 'Bölücübaşı' dedi6 izlenme
Danıştay'ın 'Andımız' kararı!638 izlenme
Sağlık Bakanı Memişoğlu'na Meclis'te protesto! 'İstifa' sesleri arasında konuşmasını zor tamamladı26 izlenme
Atatürk'e bu hakaretleri yapanın dosyası kapatıldı!75 izlenme
Güldür Güldür Show’un Cumhuriyet'e özel skeci tüyleri diken diken etti! Ali Sunal gözyaşlarını tutamadı23 izlenme
‘Barış getirdik’ diyen AKP'li adaya esnaftan sert cevap! "Barış nerede? Ekmek 10 lira oldu"34 izlenme
Koronavirüs önlemleri: Cep telefonu temizliği nasıl yapılmalı?126 izlenme
Genco Erkal hayatını kaybetti21 izlenme