MAK Danışmanlık 31 Mart seçimleri sonrası İstanbul seçim sonuçları algısı ve 23 Haziran seçimlerine yönelik anket çalışmasını sonuçlandırdı.
15 ila 20 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul'da uygulanan ankette, 11 bin kişiyle yüzyüze görüşüldü. Araştırmada 120 saha elemanı, 4 süpervizör, 1 yönetmen çalıştı.
Memnumum: %34
Çok memnunum: %21
Memnun değilim: %19
Hiç memnun değilim: %11
Cevap yok: %15
İstanbul 'da yaşayan her 2 kişiden 1 i memnuniyet ifade etmektedir. Memnuniyetsizlik ifade edenler; ağırlıklı işsizlik sorunu olan kişiler, dışarıdan okumak yada çalışmak için gelenler arasında sorun yaşayanlar olarak değerlendirildi.
Ülkemizin en büyük hatta dünyanın en büyük şehirleri arasındaki istanbul içinde yaşayanlara sunduğu imkanlar kadar sorunları da olan bir şehir. Zira dışarıdan göç ile bu şehre gelenler yanlarında sorunlarını da getiriyorlar. Bu noktada mahalli idarenin çok ciddi misyon yüklenmesi gerekiyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilikte eksik kaldığı yerler tespit edilerek memnuniyetsiz kitlenin sorunlarına yoğunlaşmak gerekecektir.







https://halktv.com.tr/gundem/sonistanbulsecimanketifarkaciliyor394518h
Çocuğa cinsel istismarda bulunan Kuran kursu hocasına iyi hâl indirimi!640 izlenme
Sivas katliamının üç firarisi ‘kaçak’ sayıldı119 izlenme
Putin'in akıl hocasından Erdoğan'ı yıkacak sözler11 izlenme
Cumhurbaşkanlığı’ndan anket adı altında fişleme!93 izlenme
Türkiye Uzay Ajansı Başkanı’ndan olay deprem açıklaması! 'Uzaydan atılan titanyum alaşımlı 10 metre çubuklarla 7-8 şiddetinde deprem yaratılıyor'66 izlenme
İletişim Başkanlığı'ndan Cumhuriyet'in 100. yılında 'Erdoğan' propagandası37 izlenme
Erdoğan’ın “Yürekleri yetse cumhurbaşkanı da istifa etsin diyecekler” sözlerine Kaftancıoğlu'ndan bomba yanıt!89 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi 'boru ihalesi' yaptı, 164 bin kişi canlı izledi133 izlenme
Diyarbakır’da ölen hastanın yakınları hastane personellerine saldırdı!
Türkiye’deki yağma ve talanın haritası: Geleceğimizin altını oyuyorlar!
İstanbul metrosunda bir genç, ayakkabısını çıkararak oturan medeniyetten uzak mahlukata unutamayacağı bir ders verdi!
Türkiye Barolar Birliği'nin yeni başkanı belli oldu