Sabah'ta yer alan habere göre, hainleri televizyonda görünce tanıdığını söyleyerek ihbarda bulunan bir lokanta görevlisinin polise bildirmesiyle ortaya çıkan gelişme sonrası 2 hainin ilçeye başka bir yerden beyaz bir kamyonet ile geldikleri tespit edildi. O kamyonetin nereden geldiği ise henüz belirlenemedi.
İddiaya göre iki hain; o kamyonet ile gelip bir süre ilçe merkezinde durduktan sonra bir lokantada yemek yedi. Ardından Kangal'dan Ankara'ya gitmek için otobüsleri araştırmak üzere birkaç otobüs yazıhanesini gezdi.
Otobüs bulamayınca Kangal'dan taksi tutup Ankara'nın Polatlı ilçesine gitmeye karar verdi. Kiraladıkları taksi ile Ankara merkeze kadar gelen hainler, yaklaşık 12 bin lira da taksi parası ödedi.
Polisin yaptığı çalışmada 2 hainin Ankara'ya götüren taksinin plakası tespit edilerek taksi sürücüsü A.O. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. A.O'nun işlemleri devam ederken polisin, iki hainin bir önceki hareket noktalarının neresi olduğunu ve o kamyonetle nereden geldiklerini araştırmayı sürdürdüğü öğrenildi.
Tele1
Merkez Bankası'nın faiz kararı tartışılırken tansiyon yükseldi Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı canlı yayında birbirine girdi!40 izlenme
Türkiye meralarının yarısını kaybetti15 izlenme
İstanbul’da 4 liseden biri imam hatip!133 izlenme
Elektrik faturasında yeni dönem: 1 Ocak'ta devreye girecek35 izlenme
İsmail Saymaz: "Yarın liderlerin toplantısından sonra SP önünde Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı ilan edilecek"41 izlenme
2021'in gündemi batık krediler olacak! İcra dosyaları 23 milyona ulaştı!108 izlenme
Rus savaş muhabirinin öldüğü bombalı saldırı anı kamerada52 izlenme
'Erdoğan artık çöküşe geçti'3413 izlenme
Sinan Oğan'ın kararının ardından Türkçüler'den tepki: "Yazıklar olsun"
Gazze'de kıtlık kapıda: Ot yiyip, kirli su içiyorlar
Esenyurt'ta kucağında bebeğiyle yolda yürüyen kadına iğrenç taciz!
Ülkenin ekonomik durumunu gözler önüne seren tablo: 1 TL’ye 3 bayat ekmek ve askıda ekmeğe talep çok!