Türkiye’den Almanya’ya iltica talebinde bulunanların sayısı son aylarda artarak 2018 yılı içinde 3 bin 248 olarak kaydedildi.
Bu yıl ise sadece temmuzda 1300, ağustosta ise 1120 Türk vatandaşı Almanya’ya iltica talebinde bulundu. Bu da başvuru sayısının son dönemde yükseldiğini ortaya koyuyor.
Sol Parti Meclis Grup Başkan Vekili Sevim Dağdelen ise bu yıl iltica talebinde bulunan 3 bin 249 Türk vatandaşından neredeyse yarısına koruma statüsü verildiğini belirtti.
Türkiye’den Almanya’ya iltica başvurusu darbe girişiminin ardından hızla artmıştı. Bu rakam koruma statüsü alanlarda da artış göstermişti.
http://www.diken.com.tr/sonaylardaartisvarturkiyedenalmanyayabuyil3bin248ilticabasvurusu/
7.7 büyüklüğünde depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı! İşte 1400 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Siteleri'nin yıkılma anı54 izlenme
Gazeteci Murat Ağırel, Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil'in bahisten aldığı parayı açıkladı54 izlenme
Eski başkanlar AKP’yi karıştırdı!243 izlenme
17 Aralık dosyasını ABD’ye kimin götürdüğü ortaya çıktı2236 izlenme
Metropoll'ün Ekim anketi: Vatandaş 'dış güçler' söylemine inanmıyor!124 izlenme
AKP’liler ve YRP’liler arasında taşlı sopalı seçim kavgası!32 izlenme
#HayırlıKonvoy Amasya Suluova'da. Ali Türkşen'in konuşmasından bir bölüm443 izlenme
İcralık oldu, Erdoğan'a oy verirken çekilen fotoğrafıyla Cumhurbaşkanlığı'na başvurdu!935 izlenme
AKP’lilere sırtını dönen dönene!
Cübbeli Ahmet'ten iktidar vergi eleştirisi: "Oturduğumuz evden bile vergi alıyorlar. Şeriat olsa alamaz"
Karnını doyurmak için zeytin toplayan 66 yaşındaki emekli: "13 bin maaş alıyorum. Ama benim 13 bin lira maaşım bana yetmediği için şimdi zeytin bahçesinde zeytin topluyorum"
Kılıçdaroğlu'na bir tepki de FETÖ'nün kumpas kurduğu askerlerden