2021’in ilk 15 gününde 5 gazeteci saldırıya uğradı
KRT TV programcıları Afşin Hatipoğlu ve Osman Güdü, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, sokak ortasında saldırıya uğradı. Aksaray’da Anadolu’nun Sesi Gazetesi Haber Koordinatörü İzzet Tınmaz, Aydın’da gazeteciler Murat Uçkaç ve Kıymet Sarıyıldız, Uşak’ta Egem TV kameramanı Feyzi Tokat ile muhabir Umuhan Şahin, Rize Nabız Gazetesi Fındıklı muhabiri Ali Osman Ertaş, Ankara’da Mezopotamya Ajansı muhabiri Mehmet Günhan haber takibi sırasında darp edildi.
2019 yılında 34, 2020 yılında 17 gazeteci saldırıya uğradı
2019 yılında gazeteciler Sabahattin Önkibar, Ahmet Takan, Yavuz Selim Demirağ, Murat İde yazıları, haberleri nedeniyle sokak ortasında saldırıya uğradı. Aralarında Elazığ ve Diyarbakır’daki yerel gazetecilerin de bulunduğu 17 basın çalışanı haberleri ve paylaşımları nedeniyle darp edildi ya da tehdit edildi.
Kılıçdaroğlu'na linç girişimi
Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Nisan 2019'da Çubuk'ta katıldığı bir askerin cenaze töreninde bir grubun yumruklu saldırısına uğradı.
Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na tehdit
Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Alaattin Çakıcı da Kılıçdaroğlu'nu tehdit etti.
"Vatan haini" diyerek saldırdılar
TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, Süleyman Soylu ile Twitter üzerinden tartışmasından sonra İstanbul'da 31 Ağustos 2020 günü gece saatlerinde 4 kişilik bir grubun "vatan haini" diyerek saldırısına uğradı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ayhan Sefer Üstün'ün Sakarya'daki evi kurşunlandı.
Özdağ'a saldırı
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ da saldırganların hedefi oldu. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, 15 Ocakta Çankaya Cevizlidere Mahallesindeki evinden çıkıp aracına bineceği sırada sopalı ve silahlı 5 kişinin saldırısına uğradı. Yaralanan Selçuk Özdağ, hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edildi.
https://halktv.com.tr/leventgultekinesaldirizincirinsonhalkasibunudurduracakdevletyokmu449952h
LGS'de yaşanan büyük şaibeyle ilgili skandal görüntüler ortaya çıktı!143 izlenme
Sedat Peker gündeme getirmişti, Paramount Otel hakkında bomba iddia!65 izlenme
Seçim gecesi için TSK'ya hazır olun yazısı46 izlenme
Yılmaz Özdil ‘Unutturmaya çalıştıkları gündem’ diyerek vahim tabloyu paylaştı56 izlenme
Sedat Peker'in ifşaları hakkında yeni hamle!74 izlenme
Şehit babasının tartaklanmasıyla gündeme gelmişti: Bakan yardımcısı oldu23 izlenme
Erdoğan’a subayları atma yetkisi veren maddeler kanun teklifinden çıkarıldı37 izlenme
Kurtulmuş ve Soylu’dan farklı “sığınmacı sayısı” açıklamaları: 1,5 milyon Suriyeli nerede?61 izlenme
Döviz hesaplarına 32 milyar dolar gitti
Skandalı Feridun Niğdelioğlu ortaya çıkardı: "Arda Turan, BDDK Başkanı ve yönetim kurulunu gece yarısı hizaya dizip hepsine hesap soruyor"
AKP 'kaynak yok' demişti, 17 milyon emekli için kanun teklifi Meclis'te: Bayram ikramiyeleri ne olacak?
Onlarca kişinin öldüğü patlamayla ilgili Yiğit Bulut'tan insanlık dışı yorum ! 'Patlama haberlerini abartıyorsunuz, yalan haber yapıyorsunuz'