Ekonomik kriz ile boğuşan vatandaşın psikolojisi de bozuldu.
Sözcü'de yer alan habere göre, her geçen gün artan şiddet vakaları son 24 saatte çığırından çıktı.
EŞİ VE ÇOĞUNU KATLETTİ
Mersin'de uzun süredir yaşadığı işsizlik nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen 31 yaşındaki Ali Dilek dün akşam, eşini ve 3 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra aynı tabanca ile intihar etti.
ESENYURT’TA AİLE FACİASI
İstanbul Esenyurt Pınar Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında, ailesiyle tartışan Ömer Orak, annesi Nurten Orak, 9 ay önce evlenen ve 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilen kız kardeşi Esra Yamak ile kardeşi Yasin Orak'ı silahla öldürdü. Ailesini katlettikten sona kafasına ateş eden Ömer Orak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Orak hastanede hayatını kaybetti.
DOKTORU VURDU
Konya’nın Yunak İlçe Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Hacı Mahmut Akçay, bugün kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya’yı başından vurdu. Saldırgan daha sonra aynı silahla intihar etti. Saldırganın annesinin kardiyolog Karakaya'nın hastası olduğu ancak tedavi sürecinde hayatını kaybettiği, saldırıyı da bu yüzden gerçekleştirdiği iddia edildi.
AVUKATI VE DAVACIYI ÖLDÜRDÜ
İstanbul’da Abdullah Türkoğlu, tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine dehşet saçtı. Önce davanın avukatı Servet Bakırtaş’ı bürosunda öldüren Türkoğlu, daha sonra kendisine dava açan Öznur Tufan’ı silahla vurarak öldürdü.
GENÇLERİN KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Aralarında kız arkadaş yüzünden husumet bulunduğu öğrenilen 3 genç kavga etti. Kavgada A.K. (18), Alim İçen'i (23) 3 kez karnından bıçaklayarak öldürdü.
EŞİNİ SOKAK ORTASINDA BIÇAKLADI
Konya’da Süleyman P. , belirlenemeyen nedenle sokak ortasında 2 çocuğunun annesi eşi Sultan P.’yi bıçaklayarak öldürdü.
Pandemi sırasında artan obezite çocukların sağlığı üzerinde ömür boyu olumsuz etki yaratabilir32 izlenme
Özgür Özel'den emekliye verilen 1000 liralık zamma sert tepki! "Çocuğa harçlık verir gibi, alay eder gibi"12 izlenme
Teknoloji Mağazasında İzdiham47 izlenme
Teröristler Ankara’ya nasıl geldi?54 izlenme
Sahte diploma ile yapmadığı kalmamış! Türkiye'nin yeni Reza Zarrab'ı mı?100 izlenme
Yerel mahkeme hakimi, Yargıtay'ın Man Adası kararını tanımadı!44 izlenme
269 milyon liralık borç İmamoğlu yönetimine kaldı!98 izlenme
Yeni bir Zarrab darbesi geliyor!2846 izlenme
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin komisyonda protesto edildi: "Sansürcü başkan"
Asgari ücret kaç lira olacak? Patronların teklifi belli oldu!
İşte Türkiye’nin yaşam kalitesi… TÜİK açıkladı, sonuçlar korkunç!
Yunanistan yerleşimin yasak olduğu Keçi Adası’na bir de hastane açtı!