Edirne’de Memleket Partisi milletvekili adayları, sıralama yapılırken adaletsiz davranıldığını öne sürerek milletvekili adaylıklarından ayrıldıklarını açıkladı.
İkinci sıradan aday gösterilen Oktay Bozkurt, el yazısıyla yazdığı yazıyı partinin mesajlaşma grubuna göndererek adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Bozkurt, "Memleket Partisi Genel Merkezi’ne, özel sebeplerimden dolayı 28. dönem Edirne milletvekili adaylığımdan çekiliyorum. Gereğinin bilgilerinize arz ederim" yazılı 10 Nisan 2023 tarihli bir dilekçeyi kendi el yazısı ve imzası ile hazırlayarak, partililerin yer aldığı Whatsapp grubuna gönderdi.
Memleket Partisi'nin kurucuları arasında yer alan ve Memleket Partisi'nden istifa eden Gaye Usluer de CHP'ye geri dönmüştü.
KRT
Kriz derinleşti kepenkler iniyor19 izlenme
Dubai'de iPhone 15 çılgınlığı: Alabilmek için birbirlerini ezdiler, güvenlikler bile yetersiz kaldı35 izlenme
Halil Falyalı cinayetinde yeni gelişme46 izlenme
Kulis: Seçim tarihinde 30 Nisan için ön uzlaşma32 izlenme
UBS'den sonra Türk lirası için bir karar da JP Morgan'dan!48 izlenme
Sinan Ateş dosyasında savcı Ayhan Ay’ın yetkileri kaldırıldı43 izlenme
Özgür Özel’den Bahçeli’ye sert tepki15 izlenme
Nureddin Nebati, bugün açıklanan Nisan ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı32 izlenme
Son ankette CHP önde
4 milyarlık arazi satışı yapan AKP'li belediye yeni satış peşinde: Üsküdar’daki kupon arazinin satışı mahkemelik oldu!
Rabia Naz’ın ölümünün şüphelisi, İstanbul’da AKP'nin seçim çalışmasında!
Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Hatay'daki sözlerine çok sert tepki! "Erdoğan'ın ifadeleri psikolojik olarak analize muhtaçtır"