Hamas'ın 7 Ekim'deki saldırılarının ardından İsrailFilistin hattında çatışmalar sürerken birçok yerde protesto ve boykotlar yapıldı.
Sosyal medyadaki boykot çağrıları sonrası özellikle Türkiye'de birçok kişi İsrail menşeli olduğu gerekçesiyle Coca Cola satın alarak yere döktü.
Ancak bu gelişmeler yaşanırken Coca Cola'nın Borsa İstanbul'da kasım ayının ilk haftasında yatırımcılarına en çok kazandıran hisse olduğu ortaya çıktı.
Kasım ayının ilk haftasında borsada yatırımcılara en çok kazanç getiren hisse senedi CCOLA oldu. Haftalık bazda yüzde 13 yükselen hisse senedi 418 TL’ye çıktı. Hisse senedi hafta içinde 429 TL’ye kadar çıktı ve rekor seviyesini gördü.
KRT
Tüp fiyatlarına bir zam daha21 izlenme
12 şehit varken Sinan Oğan'ın Londra'daki keyifli anları tepki çekti! Fotoğrafı balık restoranının sahibi paylaştı37 izlenme
Çocukluk Hayalini Gerçekleştirmek İçin 5 Milyon TL Harcadı!32 izlenme
TRT’de liyakatsiz sınav kurum içinde isyan yarattı!43 izlenme
Hatay'ın Samandağ ilçesinde 4.2 büyüklüğünde meydana gelen deprem anları134 izlenme
Türk Tarih Kurumu’nda 23 milyon liralık istisna skandalı!64 izlenme
İmamoğlu'ndan 'Ağır konuşuyorsun' diyen Erzurum Valisi'ne "Sen dua et ben böyle konuşuyorum"47 izlenme
Kırşehir Valiliği’nden ‘dini içerikli ant’ açıklaması: Soruşturma başlatılmıştır108 izlenme