Skandalların bitmek bilmediği Türkiye'de her geçen gün yepyeni olaylar ile karşılaşılıyor. Günün skandalı da Isparta'dan geldi. Isparta’da bin öğrencisi bulunan Naşide Halil Gelendost İlkokulu, güçlendirilme çalışmaları için taşındı. Veliler okulun Gülistan Lisesi’ne taşınmasını istedi ancak okul Hızırbey Ortaokulu’na taşındı.
Sözcü'deki habere göre, taşınan okulun velilerin istediği gibi olmaması noktasında ise skandal bir iddia ortaya atıldı. CHP Isparta İl Başkanı Hasan Karaca, AKP Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er’in İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek okulu yeğeni için Hızırbey Ortaokulu’na taşıttığını öne sürdü.
Duruma tepki gösteren Karaca, Gülistan Lisesinin dersliklerinin yetersiz olduğunu, öğrenci sayısının da fazla olmasından dolayı elverişli olmadığını aktardı:
Açıklamasında AKP'li il başkanına seslenen Karaca, binlerce öğrencinin mağdur edilmesi yerine yeğeninin okul masraflarını kendilerinin karşılamasını teklif etti. iktidar milletvekilleri, Isparta Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de çağrıda bulunan Karaca, "Kişisel gerekçeler yüzünden okulların başarılarına gölge düşürülmesine izin verilmemelidir. Yetkililerin öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Türk öğrenciyi Barış Pınarı nedeniyle reddettiler!193 izlenme
Almanya’dan Türkiye’ye gezmeye gelen gurbetçi gıda fiyatlarını görünce şok oldu: ‘Bir midye dolma 20 lira olur mu ya!’42 izlenme
Rıza Akpolat hakkında 'rüşvet istendiği' iddiasıyla tutuklama talebi24 izlenme
Müjde Ar: "Bu karara karşı susacağız öyle mi? Yok öyle bir şey"55 izlenme
Hepsi suçu birbirine attı91 izlenme
Erol Evgin'den yasaklara tepki: "Müzik susmasın"49 izlenme
Beş başlıkta Venezuela krizi: ABD neden vurdu?28 izlenme
AKP’li Sofuoğlu’nun haciz gönderdiği esnaf: Masa sandalye üzerime atıldı!98 izlenme
Emekliler dondurucu soğukta ucuz et nöbetinde: "Sabahın 5’inden beri buradayız. Senede 1 kere geliyoruz. Para yok yetiştiremiyoruz. Peynir ekmek yiyoruz"
Kayseri’de Suriyeli tacizci 5 yaşındaki çocuğu istismar etti! Halk ayaklandı, Suriyelilerin işyerleri ateşe verildi!
DMM iktidarın kalemi Cem Küçük'ü yalanladı: "Cumhurbaşkanlığı makamını hedef alan girişim"
Doğu Perinçek canlı yayında FETÖ için dua etti, Kübra Par tepki gösterdi: "Biz ateşi bol olsun dedik siz tersini söylüyorsunuz"