Kurtdereli Spor Salonu’nda skor tablosunun altında bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” sözü salon yöneticilerinin talimatıyla çalışanlar tarafından kaldırıldı.

İL MÜDÜRÜ FİRMAYI SUÇLADI
Tepkilerin ardından açıklama yapan Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ortada bir protokol yanlışı olduğu için böyle bir durumun yaşandığını söyledi.
Arıcıoğlu “Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk, Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız, Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın sporla ilgili sözlerinin yer aldığı levhalar hazırlattık. Protokole göre Atatürk'ün solda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağda yer alması gerekiyordu. Tabelacı arkadaşlar maçlar oynanırken gelip, hazırlanan tabelaları yerleştirince bu görüntü ortaya çıkmış. Yani ortada bir protokol yanlışı var, düzeltilmesi doğru ancak zamanlaması yanlış olmuş. Bizim kesinlikle Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'le ilgili bir kastımız ya da ona karşı bir düşüncemiz yok. Zaten o levhaları ve Atatürk fotoğraflarını da biz hazırlattık.” dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/balikesirbuisguzariariyor4607959/
Oyunuz kime ? 'AKP'ye' Neden ? 'Valla çaldıysa da birşeyler yaptı bugüne kadar !'1678 izlenme
Kaftancıoğlu'ndan 'Özgürlüğünüzden taviz vermeyin" diyen Erdoğan'a yanıt: "Aşi İsmail, Ethem Sarısülük... taviz vermemişti"29 izlenme
İsmailağa bağlantılı bir dinci vakıf daha kuruldu50 izlenme
Kimseye haber vermeden Taşyapı ve Proyap’a özel davetle 300 milyonluk ihale!43 izlenme
Anlaşmaya rağmen CHP’ye geçen belediyeye, park teslim edilmedi!156 izlenme
EYT'liler öfkeli Yasa teklifi neden Meclis'ten geçmedi?230 izlenme
Türkiye, Küresel Barış Endeksi’nde 147’nci sırada34 izlenme
Çayırhan ısrarından Katar çıktı37 izlenme