Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda tavır değiştirip Erdoğan’ı destekleyen eski MHP milletvekili Sinan Oğan, ‘Hıyanet İşleri Başkanı’ dediği Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile aynı iftarda ve aynı masada bir araya geldi. Sosyal medya kullanıcıları Oğan’a geçmişte yazdığı tweetleri hatırlatarak “’Diyanet İşleri Başkanı kendisini ayağa düşürdü’ diyordunuz, ne çabuk unuttunuz?” diyerek tepki gösterdi.

Erbaş ile Oğan; Iğdır Valiliği ile Azerbaycan Cumhuriyeti Dini Kurumlardan Sorumlu Devlet Komitesi iş birliğiyle Iğdır’da düzenlenen iftarda bir araya geldi. Vatandaşın aklına Oğan’ın eski tweet’leri geldi.
NELER DEMİŞTİ?
İki isim aynı masada yan yana oturdu ve beraber iftar yaptı.
Oğan, Erbaş’ın i 10 Kasım 2018’de Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret etmesinin ardından 11 Kasım’da “Diyanet İşleri Başkanının davranışını kabullenemiyorum. İslam gibi bir büyük dinin, bir hoşgörü dininin bürokratik kurumunun başındaki şahıs toplumu birleştirecekken nasıl ayrıştırır, nasıl nefretini kazanır? Diyanet İşleri Başkanı istifa” demişti.

13 Kasım 2018’de de “Önce Diyanet İşleri Başkanı olduğunu unutup, kendisini ‘Hıyanet İşleri Başkanı’ zanneden zat, sonra Atatürk Anıtı’na saldıran kadın. Be hey meczuplar. Türk milleti Atatürk’le birleşmiştir” diye yazmıştı. Oğan 25 Temmuz 2020’de de “Toplumda en saygın noktada olması gereken, her türlü tartışmadan uzak kalması gereken, kutuplaştırıcı değil, bütünleştirici olması gereken Diyanet Başkanı neden kendisini bu kadar ayağa düşürür” demişti.
Sözcü
Elektrik faturaları 4 yılda yüzde 400 zamlandı!
İstanbul'da okullar ve üniversiteler tatil edildi
Mars'ta su var mı ? Merih'te et var mı ? Cübbeli hepsini açıklıyor ! Tıkla İzle
Erdoğan 5 gün içinde yine kendisini yalanladı! Önce 'Sosyal medyada abartıldığı gibi düzensiz göç akını yok' Sonra 'Giderek yoğunlaşan bir Afgan göçmen dalgasıyla karşı karşıyayız'
EYT'lilerden Erdoğan'a yanıt
İzmir'deki grev 7. gününde sona erdi! Anlaşma sağlandı
Korkut Boratav faiz kararını değerlendirdi: "AKP’ye oy verenleri de pişman edebilecek bir kemer sıkma dönemi olacak"
Bu kez İstanbul'da... Camiler AKP'nin miting yeri oldu!
“Rus askerleri kadınlara tecavüz ediyor, halka ateş açıyor”
Olmayan yolcular için rekor rakam ödendi!
4,5 yaşındaki küçük kıza tecavüz eden sapığa istenen ceza belli oldu!
Norveç'in başkenti Oslo'da bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda iki kişi öldü, 14 kişi yaralandı
Taciz şüphelisini terlikle dövüp, polise teslim ettiler!
İsrail-Hamas savaşı: Ölü sayısı 1000’i geçti, festivalde ölenlerin cesetleri yığıldı