Kendini mehdi ilan tarikat şeyhi Tuncer Çiftçi İzmit'te radyo programı yapmasıyla bilinirken kendini mehdi ilan ettiğini ve öyle tanıttığını açıkladı. Çiftçi, doğum gününde uzun namlulu silahlarla çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı.
‘BENİMLE UĞRAŞANI ALLAH CEZALANDIRIR’
Radyo programlarında dua seansında bulunan, şifa dağıttığını ve kansere deva olduğunu iddia eden Çiftçi’nin görüntüleri sosyal medyada bir süre gündem olmuştu. Dua etmesini bile bilmediğini belirtilen Çiftçi’nin “İsim veremem ama şaşıracağınız isimler benden dua etmemi istiyorlar. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum?” ifadeleriyle güven kazanmaya çalıştığının altını çizdi. Çiftçi’ye “Bende bir keramet var. Benimle uğraşanı Allah cezalandırır” dediği gerekçesiyle de RTÜK tarafından para cezası kesildiği ortaya çıktı.
Son videosunda ise elinde uzun namlulu silahlarla video çeken Çiftçi videonun arka planına şu ifadeleri ekledi:
Yıkılana kadar değil, yok olana kadar dik duracağım. Bu da size dert olsun.
Yeniçağ
AKP milletvekili Şeyh Sait'in torunu çıktı, Şeyh Sait'i eleştirenleri tehdit etti
BP neyi var neyi yok hepsini satıp Türkiye'den çıktı, şimdi de iki akaryakıt firması daha satışa çıktı!
CHP'nin talebiyle olağanüstü toplanan Meclis çoğunluğu sağlayamadı! Kılıçdaroğlu "Bundan sonra olacaklardan hükümet sorumludur" dedi.
İçişleri Bakanlığı'ndan kısıtlama açıklaması!
Avukatları duyurdu: Murat Çalık'ın sağlık durumu hakkında açıklama!
Bu kez de '128 milyar dolar nerede?' afişleri Ardahan'da kaldırıldı!
Pakistan'ın ilk kadın eyalet başbakanı Meryem Navaz oldu
Maske fabrikasında çalışan işçinin testi pozitif çıktı!
Suriyeli sığınmacıdan skandal sözler: "Türklerin Türkiye'den sınır dışı edilmesini istiyoruz. Biz Suriyeliler burada yaşayalım"
Kayyumdan TÜGVA ve TÜRGEV itirafı! "Para veriyoruz"
Bloomberg’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Afganistan analizi: Sonuçları ağır olabilir
Sigaraya dev zam!
Mehmet Metiner'in dolar yorumunu duyanlar kulaklarına inanamadı! Ersan Şen'in bakışları dikkat çekti!
İmamoğlu: 19 Mayıs’ın 100’ncü yılı nasip olmadı ama Cumhuriyetin 100’ncü yılını İstanbul’da hep birlikte kutlayacağız