Turistlerin sıkça akın ettiği Antalya’da market işleten bir esnaf, marketine gelen Türk vatandaştan sigara ücreti olarak 52 TL talep etti. Bunu gören turist, esnafı kamera kaydına alarak sigara almak istedi. Yanıt olarak 4 Euro cevabını alınca, yanındaki Türk vatandaşa sigarayı kaç TL’ye aldığını sordu.
“SİGARA FİYATINI SÖYLEME TURİSTE AYRI TARİFE UYGULUYORUZ”
Turist, Türk vatandaşa, “Sigarayı ne kadara aldın?” Sorusunu sorduktan sonra, esnaf araya girerek “Sigara fiyatını söyleme. Turiste ayrı tarife uyguluyoruz” dedi.
Türk vatandaş, turistin de sigarayı 52 TL’den alması gerektiğini söyleyince, esnaf Türk vatandaşa sattığı sigarayı da geri aldı.
O anlar turistin cep telefonu kamerasına yansırken sosyal medyanın gündemine oturdu.
Yeniçağ
Yunan güvenlik güçleri sınıra giden göçmenleri döverek paralarını alıyor ve geriye gönderiyor !
Ne var ne yok satıyorlar!
Vatandaş can, vali 'masaj' derdinde!
Esenyurt kayyumu sucuğu da AKP’li isimden aldı!
Umut Oran: YSK’nın yanıtlaması gereken 5 soru var!
Sokak röportajlarıyla bilinen Arif Kocabıyık tutuklandı
Ali Tezel: Emekli maaşı 350 TL’ye kadar düşecek!
Sezgin Baran Korkmaz Avusturya'da hangi ABD'linin elinde? Çok konuşulacak detay!
Türk Hava Kurumu'nun 44 taşınmazı satışa çıkarıldı!
Serik'te 12 kişide koronavirüs çıktı! 15 sokak karantinaya alındı!
BM: Ukrayna limanlarını acilen açın uyarısında bulundu
Bütçe dindar nesil inşaatlarına: İmam hatiplere milyonlar ayrıldı!
Ekonominin sorumlusu vatandaş çıktı! "Ekonominin sorumlusu fırsatçı vatandaşlarımızdır. Devlet ne yapsın. Emekli maaşı yetmiyor ama şükür. Hiç fakir yok Türkiye'de"
Erdoğan'ın danışmanlarıyla ilgili çok konuşulacak iddia! İktidar kulisleri karıştı