Home
29 Eylül 2020 ( 98 izlenme )
Reklamlar

Selefi şarlatandan saçmalıklar: Türkler Müslüman değildir


'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün ismini emniyete verdiği Konya'da yaşayan selefi Murat Gezenler, "Türkler Müslüman değildir" dedi.



“Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, “Silahlı 150 Selefi dernek var” açıklamasının ardından emniyet güçlerine selefi liderlerin isimleri vermişti. O isimlerden biri olan Murat Gezenler, Sözcü yazarı İsmail Saymaz'a konuştu. 

Gezenler, IŞİD'i desteklediğinin gizlemeyerek “Türk toplumu müşrik bir toplumdur. Çünkü oy atmak ve çocukları okula göndermek şirktir. Askere gitmek küfürdür. Türkler Müslüman değildir” dedi.

Müritlerinden IŞİD'e katılanları engellediniz mi sorusuna, "Hayır" yanıtını veren Gezenler, Konya'da herkesin IŞİD'e katıldığını söyledi. 

Oy kullanmanın, çocukları okula göndermenin ve askere gitmenin şirk olduğunu ifade edene Gezenler, çocukların eğitimini şöyle anlattı, "Uzun süredir Konya, Ankara ve İstanbul'da Müslümanlar 35 kişi bir araya gelip çocukların eğitimini çözüyor. Ev tutuyorsunuz. Orada ders veriyor, bu işi bilenler" dedi. 

https://halktv.com.tr/selefilidergezenlerturklermuslumandegildir435612h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

“Zarrab’ın avukatı Erdoğan’la irtibat halindeydi!” AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır'ın, Suriyeli işletmeciyle "Ruhsat var mı" diyaloğu gündem olmuştu, sosyal medyada yoğun eleştirilince kaçak işletme kapatıldı Halktan toplanan bağış paraları ortada yok! İşte iktidarın sicili bozuk bağış kampanyaları! Bundan tam 88 yıl önce dünyanın birçok ülkesinden önce Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verildi