Şırnak'ın Cizre ilçesinde meydana gelen şiddetli yağmur ve dolu yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Sağanak yağışın etkisiyle birçok cadde ve sokak su altında kaldı, yaşanan sel felaketinde 2 vatandaş suların içinde sürüklendi.
Yağmurun şiddetiyle sürüklenen 2 kişi son anda kurtuldu, o anlar kameraya yansıdı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde ani başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Rögarların tıkanması sonucu suyun tahliye edilememesiyle birlikte cadde ve sokaklar göle dönüştü. Vatandaşlar, ani sel sularıyla karşı karşıya kaldı ve 2 kişi sele kapılarak sürüklenmeye başladı.
Sele kapılarak sürüklenen 2 kişi, son anda kurtuldu, o anlar ise kameraya yansıdı
Bir vatandaşın kaydettiği görüntülerde, suyun şiddetiyle sürüklenen kişilerin kurtarılması anı yer alıyor. Kayıt yapan kişi, yaşanan olay karşısında çaresizce izlemekle yetindi. Sürüklenen vatandaşlar birbirlerine sıkı sıkı tutunarak kurtuluş umuduyla direndi. Neyse ki, korkulan olmadı ve sele kapılan kişiler kurtarıldı. İlçede birçok iş yeri ve araç sular altında kalırken, yaşanan felaketin izleri hala silinmeye başlamadı.
Halkın parasını yandaşlara dağıtıp hekesten gizlemişler! 138 kamu kuruluşu, dernek ve vakıflara yapılan yardımları gizlemiş!30 izlenme
Olcay Kılavuz Sinan Ateş cinayeti hakkında ilk kez konuştu: 'Zerre dahlim olsa kafama sıkarım'45 izlenme
Sizleri bu şatafat merakı bitirecek!206 izlenme
Ümit Özdağ, Mustafa Sandal ile AK üyesi Tunç arasındaki Suriye tartışmasına da dahil oldu.45 izlenme
Atatürk'e hakarete "yeter" dedi127 izlenme
Hastaneler yıkıldı, Menzilci terfi etti! Başhekim yardımcısı yapılmış19 izlenme
30 Milyar dolar nerede? Hükümetten Kılıçdaroğlu'na '30 milyar dolar' yanıtı: Yoldan Suriyeliler geçmiyor mu?538 izlenme
Kılıçdaroğlu’na saldırıda ‘Yakın o evi’ diye bağıran kadın gözaltında!484 izlenme
TFF, ligden çekilen takımlar için kararını verdi
Sedat Peker'in arkadaşı bir çocuğa cinsel istismarda bulunurken yakalandı !
Vatandaşın düştüğü durum bu: Artık marketlerin çöpe attığı tarihi geçmiş ürünleri toplayarak götürüyorlar
AVM’de yürüyen genç “Neden yan baktın” denilerek saldırıya uğradı, ağır yaralanan genç, yoğun bakıma alınırken şüpheli serbest bırakıldı!