Şırnak'ın Cizre ilçesinde meydana gelen şiddetli yağmur ve dolu yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Sağanak yağışın etkisiyle birçok cadde ve sokak su altında kaldı, yaşanan sel felaketinde 2 vatandaş suların içinde sürüklendi.
Yağmurun şiddetiyle sürüklenen 2 kişi son anda kurtuldu, o anlar kameraya yansıdı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde ani başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Rögarların tıkanması sonucu suyun tahliye edilememesiyle birlikte cadde ve sokaklar göle dönüştü. Vatandaşlar, ani sel sularıyla karşı karşıya kaldı ve 2 kişi sele kapılarak sürüklenmeye başladı.
Sele kapılarak sürüklenen 2 kişi, son anda kurtuldu, o anlar ise kameraya yansıdı
Bir vatandaşın kaydettiği görüntülerde, suyun şiddetiyle sürüklenen kişilerin kurtarılması anı yer alıyor. Kayıt yapan kişi, yaşanan olay karşısında çaresizce izlemekle yetindi. Sürüklenen vatandaşlar birbirlerine sıkı sıkı tutunarak kurtuluş umuduyla direndi. Neyse ki, korkulan olmadı ve sele kapılan kişiler kurtarıldı. İlçede birçok iş yeri ve araç sular altında kalırken, yaşanan felaketin izleri hala silinmeye başlamadı.
'Erdoğan kendini aklamak istiyor'873 izlenme
Üniversite sınavında baraj kalktı kalmasına ama sıfır çeken öğrenci sayısı 4 kat arttı!120 izlenme
Yandaş medya, İmamoğlu’nu eleştirmeye çalışırken yanlışlıkla AKP döneminin ‘Ultra lüks araç ihalesi’ni yayınlandı!132 izlenme
Depremde evler yeniden yapılacak diye demir ve çimentoya rekor zam yaptılar49 izlenme
'İmamoğlu’nun 5 yılı didik didik ediliyor'151 izlenme
LGS’de 'usulsüzlük' iddiaları gündeme gelmişti: Milli Eğitim Bakanlığı sessizliğini bozdu52 izlenme
AKP ve MHP’den ‘sahte alkol kullanımı’ önergesine ret38 izlenme
İmamoğlu’ndan FETÖ çıkışı: FETÖ sanığına ‘İmamoğlu aleyhine ifade ver’ diyen bakanlar kimlerdir!190 izlenme