Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni parti kurma hazırlıklarını sürdürüyor. AKP yönetimi Davutoğlu ve onunlar beraber hareket eden eski AKP Genel Başkan Yardımcısı Özdağ ile eski AKP Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ü kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.
Disipline sevk edilen isimlerden Özdağ, DW Türkçe’den Nevşin Mengü’ye konuştu.
AKP’den ihraç süreçleri, yeni parti çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Özdağ, “2020 yılı Kasım ayında erken seçime milletimiz hazır olsun” dedi.
Özdağ, kendileriyle birlikte 100’ün üzerinde eski ve TBMM’de bulunan 10’un üzerinde de yeni milletvekilinin hareket ettiğini iddia etti. Selçuk Özdağ, “Biz milletvekili transferlerine sıcak bakmıyoruz. Bizimle irtibatlı olan çok sayıda mevcut milletvekili var” diye konuştu.
https://www.abcgazetesi.com/selcukozdagdanflasaciklamamilletimizerkensecimehazirolsun40316
İlaç artık ‘yalvara yalvara’ temin ediliyor! Tansiyon ağrı kesici, ateş düşürücü ve kanser ilaçlarının çoğu yok!100 izlenme
Kılıçdaroğlu'na saldıran Osman Sarıgün serbest kaldı!72 izlenme
Trump için yolun sonu mu? "Önce savaşa sürdüler, şimdi azledecekler!"25 izlenme
Doktorun sokak köpekleri hakkında söylemi kan dondurdu: "Canlı canlı derisini yüzerim. Çok net"33 izlenme
AKP'li belediyeye haciz kararı!98 izlenme
Ali Erbaş'ın görev süresi bitiyor! İşte skandallarla dolu kariyeri18 izlenme
Erdoğan'dan CHP'ye kurumsal dava: 8 yıl sonra29 izlenme
SGK uzmanından net açıklama: Emekli maaşında tepe rakam belli oldu46 izlenme
Türkiye'yi çeviren ittifak: İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs 'müdahale gücü kuruyor'
Erdoğan'ın vaadi lafta kaldı, 750 bin kişi sistemden çıktı
"Kurban kesiyor musunuz" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu: "Kurban biziz be kardeşim. Ayda 12 bin 13 bin alan kurban kesebilir mi?"
Seçim bitti zamlar başladı! Motorin, çay, şeker…