Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait parsellere ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
Buna göre, mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait özelleştirme kapsamındaki, Afyonkarahisar'ın Çay ve Dinar, Ankara'nın Şereflikoçhisar, Burdur'un Karamanlı, Gümüşhane'nin Kelkit ve Şiran, Kastamonu'nun Merkez, Kırklareli'nin Lüleburgaz, Nevşehir'in Gülşehir ve Tokat'ın Niksar ilçelerindeki parsellerin imar planları değiştirildi.
Parsellere ilişkin ticaret, turizm, konut, park, yerleşik konut, gelişme konut, kentsel gelişme, sanayi, ilkokul ve rekreasyon alanlarıyla yol kullanım kararları getirilmesine yönelik Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Nazım İmar Planı" ve "Uygulama İmar Planı" değişikliklerinin onaylanmasına karar verildi.
İTİRAZLAR REDDEDİLDİ
Kırıkkale'nin Merkez ilçesindeki parsellerin de yerleşik konut alanı, park ve yol olarak kullanılmasına yönelik imar değişikliği kararına askı süresince yapılan itirazların reddedilmesi kararlaştırıldı.
Öte yandan Aydın'ın Didim ilçesinde 8.166,68 metrekare taşınmazın satış yöntemiyle özelleştirilmesine yönelik ihale sonucunda 10 milyon 850 bin lira ile en yüksek teklifi veren istekliye ihale şartnamesi çerçevesinde satılması onaylandı.
Dilan Polat rski ortağını da yaktı: Fenomen Nez Demir'in şirketine de el konuldu!36 izlenme
AKP'li Alpay Özalan'ın planı ortaya çıktı: Saldırının başaktörü bilerek 'gong' sesini beklemiş!25 izlenme
Malatya’da 6 Şubat depreminin izleri dağ oldu12 izlenme
Katar'ın Ankara Büyükelçisi 'sihiri' açıkladı! 'Katar ile Türkiye ayrıcalıklı ilişkilere sahip'67 izlenme
CHP'den anket açıklaması 'AKP Meclis’te çoğunluğu kaybedecek!'176 izlenme
Sedat Peker’den yeni video: "Aslan gibiyim"23 izlenme
Avukatları açıkladı: AKP'den Öcalan'a telefonla görüşme hakkı!107 izlenme
Mansur Yavaş, MHP'li Meclis Üyesini şehitler konusunda soru sorduğuna pişman etti! 'Şehitlerimiz ve yakınları, bizlerin mevsimlik sahip çıkacağımız varlıklar değillerdir!'47 izlenme