Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in tutukluluğu sürerken, yerine vekalet eden Özlem Vural Gürzel’in AKP’ye geçişinin ardından belediyede dikkat çeken atamalar yapıldı. Gürzel, üç AKP’li Meclis üyesini başkan yardımcısı olarak görevlendirdi.
CHP’li belediyelere yönelik operasyonlar sonrası yaklaşık altı ay Silivri Cezaevi’nde tutuklu kalan Köseler, 4 Eylül’deki duruşmasında tahliye edilmiş, ancak savcılığın itirazı üzerine 7 Eylül’de yeniden tutuklanmıştı. Vekaleti üstlenen Özlem Vural Gürzel, bu süreçte AKP’ye katıldı ve parti rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.
Halk TV'de yer alan habere göre, Gürzel’in AKP’ye geçişinin ardından Ahmet Deliak, Burak Karaçam ve Sedat Altun, Beykoz Belediye Meclisi’nden başkan yardımcısı olarak görevlendirildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, başkan yardımcıları olarak görevlendirilen üç isme, göreve başladıkları tarihten itibaren geçerli olacak brüt aylıklarının belirlenmesini talep etti.
Sözcü
Uğuroğlu: Çeşitli kaynakların iddiasına göre Süleyman Soylu da işin içinde104 izlenme
Borç batağındaki AKP'li belediye Erdoğan’ın mitingine milyonlar harcamış37 izlenme
Okullara gönderilen kömürü bile çalmışlar!257 izlenme
İhraç edilen tiyatrocuların dönüş talepleri AKP'lilerin oylarıyla reddedildi!102 izlenme
Atatürk'e hakaretten tutuklanan kadınla ilgili yeni gelişme254 izlenme
Kahve fiyatlarını görenler şok oldu! Sene başında 30 liraydı, şimdi 140 lira!47 izlenme
Erdoğan'ın "yerli ve milli" dediği Tarım Kredi Kooperatifi'nde sadece paketler yerli37 izlenme
TOKİ’nin kurasından Suriyeliler çıktı!54 izlenme
İstanbul’da bir baba, okuldan gelen kızını karşılamak için her gün 1,5 saat bekliyor! Durumu fark eden esnaf, o anları böyle anlattı
Oyunuz kime ? 'AKP'ye' Neden ? 'Valla çaldıysa da birşeyler yaptı bugüne kadar !'
‘Helen katibi’ büyükelçi geri çağrıldı!
Dolar/TL haftaya rekorla başladı