İSRAİL'E GİDEN MALLARI TAŞIYAN GEMİLERİN KİMİN OLDUĞU BELLİ
İsrail’e giden malları taşıyan gemilerin kimin olduğu belli. İsrail’de kimin, o gemilerin yazıhanesinin olduğu da belli. Boykot edelim, şu bu... Boykotu bırak onların malını taşımayı bırakın o zaman. Filistin konusu apayrı bir konu. Buraya çok değinmek lazım. Ama milleti kasmak için ‘Din elden gidiyor, devlet elden gidiyor, aman beka sorunu’... Yav doğdum din, devlet elden gidiyor, temiz toplum. Hep bu konular olunca bir yerde bir film. 10 tane SİHA yollayın, parayı toplamaya ben başlatacağım. Yalandan filim çevirmenin, kendimizi kandırmanın anlamı yok.
Buna benzer bir şey 15 Temmuz’da olmuştu. İlk sokağa çıkanlardanım. ‘Rütbelilerin hepsini vurun, onlar şakirttir’ dedim. 'Size kim vurdu?' diye sorarlarsa, Sedat Peker dersiniz dedim.
Özgür Özel, 40'ıncı mitingde Şile'den seslendi: "Sandık gelecek bu kara düzen bitecek"
LC Waikiki çalışanı 'mobbing'e dayanamıyorum diyerek intihar etmişti: Firmadan açıklama geldi
Gerginlik sürerken İmamoğlu belediye çalışanlarını topladı: Kişilere, partilere, kurumlara, derneklere, vakıflara, cemaatlere hizmet yok!
'AKP'de kavga her alana yayıldı'
Taktik yine aynı: Kutuplaştırma
Atatürk'e 'firavun' diyen gerici yazara bakan ziyareti!
Erdoğan'a hakaretten rekor ceza: 12 yıl 3 ay
İletişim Başkanlığı Erdoğan'ı paylaştı: O sırada Saray'da...
Almanya'da yaşayan bir Türk gurbetçi, Almanya sokaklarında neden başıboş köpeklerin olmadığını anlattı
AKP’li isimler bile zamlara isyan etti!
İmamoğlu tutuklama kararına ateş püskürdü: "Seçimde, millete kaybedenler başka güçlerle millet iradesine darbe yapıyor"
Kendi binasını bedelsiz devreden bakanlık aylık '2.5 Milyon TL'ye kiraya çıktı!
Metropoll'ün anketinden hükümete fatura şoku! AKP seçmeninin yüzde 53'ü, MHP seçmeninin de yüzde 70'i faturalarını ödeyemiyor!
Mühürsüz oy pusulaları artık 'yasal!'