Sedat Peker'in Twitter'dan paylaştığı video sığınmacı krizinin geldiği boyutu bir kez daha gözler önüne serdi.
Hakan Balci isimli Twitter kullanıcısı asker kıyafeti ile İstanbul'da bir teknede halay çeken Arapların görüntüsünü, "Bizim Askerlerimiz onlar için şehit olurken, bunların her akşam İstanbul da Asker kıyafeti giyip Keyif Style adlı teknede Aşk İstanbul altında eğlenmeleri çok acı ve rahatsız edici. Eğlenin diye mi verdik onca şehidi. Aziz şehitlerimiz ruhunuz şad olsun." notu ile paylaştı. Söz konusu videoyu şahsi Instagram hesabından yayımlayan Arap sığınmacının Instagram hesabını da mesajına ekleyen Hakan Balci'nın paylaşımını Sedat Peker retweetleyerek paylaştı.
Arap sığınmacının Instagram hesabında asker kıyafeti giydiği fotoğraflar dikkat çekti. Kendi ülkesinde asker forması giymekten kaçarak ülkemize sığınan bu kişinin yaptığı paylaşım tepki topladı.
Yeniçağ
Ameliyattaki hastayla pazarlık yapan skandal hastanenin önünde eylem
Z kuşağından Millet İttifakı'na büyük destek!
Peker'in işaret ettiği SADAT hakkında neler biliniyor?
Ankara Tabip Odası Başkanı: 6 Pandemi hastanesi de doldu
Merkez Bankası’nın faiz indirimiyle dolar 11’i geçti! Bundan sonra ne olacak?
MHP'li Olcay Kılavuz, kendisini arayan gazeteciyi tehdit etti!
Tunceli Belediyesi Meclis toplantısında gerginlik! Belediye Başkanı Maçoğlu'na bardak fırlatıldı
Otobüsünü sattığı halde halâ FSM köprüsü cezası ödeyen AKPli şoför 'AKP'ye oy veren elim kırılsın !'
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: "Beni öldürmediklerine pişman olacaklar"
‘İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı’nda konuşan Emine Erdoğan "Domatesin tadını bilmeyen torunlarım için üzülüyorum"
Nagehan Alçı yeni Cumhurbaşkanlığı köşkünü "mütevazı" buldu!
İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi'nde depremzedelerin çadırını su bastı! 'Adam çocuklarıyla suyun içinde yüzüyor, depremde ölmedik suda öleceğiz
CHP'li Dudu'dan çok önemli iddia!
Kızılay'da, AKP'li Hamza Yerlikaya depremi!