Halk TV'de yayınlanan 'Kayda Geçsin' isimli programda Ağırel, Sedat Peker'in yakın çevresiyle yaptığı konuşmayı aktardı.
"Sedat Peker niye sustu?" gibi sorular sorulduğunu belirten Ağırel, "Sedat Peker'in yakın çevresine ulaşmaya çalıştım. Bununla ilgili sorular sordum" dedi.
"Kendisine (Sedat Peker'e) bir dijital tecrit uygulanıyormuş" diyen Ağırel, şunları söyledi: "Sosyal medyada en ufak bir beğeni dahi yapılsa dijital tecrite ek olarak yaşadığı konuta jammer'lar getirilip telefonla irtibatı kesileceği söylenmiş. Şu anda çocuklarının okulundan dolayı interneti kesmemişler. Ancak eğer bir daha paylaşım yaparsa veya beğeni-retweet yaparsa bu yola başvuracaklarını söylemişler kendisine. Sonrasında Sedat Peker bununla ilgili yöntem arıyormuş."
SUİKAT TİMİ İDDİASI
Ağırel, açıklamasında Sedat Peker için infaz timleri kurulduğunun iddia edildiğini aktardı.
Ağırel, şunları söyledi:
"Belli gruplara, uluslararası suç çetelerine, uluslararası organizasyonlarda kullanılan bu çetelere hedef kişinin 'kellesi alınması' üzerine, yani Sedat Peker'e bir suikast yapılması ile ilgili bir anlaşma yapılmış. Ve bununla ilgili Sedat Peker cephesi şunu söylüyor; uluslararası cinayet işleyebilen tüm organizasyonlara açık bir davet olarak kabul edilen bir uygulama yapılmış. Bunu da Sedat Peker'in suikastı için ortaya konulmuş, ödüller konulmuş.
İnfaz timleri kurulmuş. Bir davet yapılmış, açık davet... "Hedefi kim yok ederse ödülü alabileceği bir sistem" diye tarif ediliyormuş. Sedat Peker de hedefmiş, kim öldürürse ödül alacağı açıklanmış. (Sedat Peker cephesi) Bununla ilgili de verilere ulaşmışlar. Bunlar iddia mı dedim. Hayır, bunlar artık delillendirme aşamasına geldikleri şeylermiş. Bununla ilgili ellerinde veriler varmış."
Yeniçağ
İBB, sokakta kalan evsiz vatandaşlara sahip çıktı ve otele yerleştirdi!
"Erdoğan Türkiye'yi İslami bir diktatörlüğe dönüştürüyor"
ABD, Türkiye'deki 5 şirkete ve 1 Türk vatandaşına yaptırım uygulayacak
Oda başkanı özür dileyerek duyurdu: Ankara’da simide dev zam!
Bu defa işler tersine döndü: AKP'nin önergesi İBB Meclisi'nde oy çokluğuyla reddedildi
Erol Mütercimler'den bomba 'darbe' analizi!!
İşçi can patron kâr derdinde: Malatya'da depremzede işçilere tazminatsız işten atma tehdidi!
İstanbul'da AKP'li belediye borcuna karşılık içinde caminin olduğu 11 arsayı elden çıkarttı! O arsaları bakın nereye verdi!
Çıkış harcına zam, vize sorunu, dolar kuru... Bakan gençlere 'Bütün dünyayı gezin' tavsiyesi verdi
Vatandaş gıda dışı harcamalarını kıstı, perakendecinin cirosu düştü