Adı sık sık Güney Amerika ülkelerinden gönderilen muz konteynırlarına gizlenmiş uyuşturucu sevkiyatlarıyla gündeme gelen Mersin Limanı bir kez daha gündemde.
Ekvador’un Guayaquil Limanından varış limanı Türkiye Mersin olan muz konteyneri içerisinde 845,7 kilogram kokain yakalandı.

Haberi gazeteci Murat Ağırel kişisel twitter adresinden duyurdu. Sedat Peker Murat Ağırel'in twitini paylaştı.

Ekvador basını da geminin varış noktasının Türkiye Mersin Limanı olduğunu duyurdu.
Geçen mayıs ayında Türkiye’ye gönderilmek istenirken Panama’da ele geçirilen 616 paket kokain ve 2021 yılının haziran ayında Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü NARKOKİM ekiplerinin muz yüklü iki konteynerde yakaladığı 1,3 ton kokain de Ekvador çıkışlıydı.
SEDAT PEKER DE AÇIKLAMIŞTI
Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, Güney Amerika ülkelerinden sevk edilen uyuşturucunun Türkiye üzerinden Avrupa’ya aktarıldığını açıklamıştı. Peker’in iddiaları kamuoyunda uzun süre tartışılmıştı.
Sedat Peker Kasım ayında sosyal medya hesabından, "Kolombiya devletinden bilgi istemenize de gerek kalmadı" diyerek '4 ton 900 kilo kokain yüklü olduğunu' iddia ettiği iki konteynerin numaralarını da vermişti.


Yeniçağ
Rakibim son hafta büyük para dağıttı121 izlenme
AKP'li Belediye, depremzedeye 'taksitle' mezar sattı!38 izlenme
Sorumlu EYT ile emekli olanlar mı? Veriler hiç de öyle söylemiyor16 izlenme
Mehmet Şimşek’in Cengiz ve Kolin’e kıyağı ortaya çıktı37 izlenme
Gençlerden iktidar ve YÖK Başkanı'na sembolik diploma21 izlenme
CHP son seçimde yüzde 4 oy almıştı: Ekrem İmamoğlu, AKP’nin kalesini yerle bir etti!17 izlenme
Ayhan Bora Kaplan örgütünün 2 numarası olduğu iddiasıyla yargılanan firari Serdar Sertçelik ses kayıtlarını paylaştı198 izlenme
Elon Musk Yusuf Dikeç’in teklifini kabul etti30 izlenme
CHP Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda 'Demokrasi Nöbeti'nde: 'Suç duyurusunda bulunuyoruz'
17 yıllık ekonomik tablo: Türkiye'nin gerisindeki ülkeler Türkiye'yi geride bıraktı!
AKP’li belediyeden skandal 29 Ekim paylaşımı!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Menzil’e taziyeye gitti