Sedat Peker’in işaret ettiği gazeteci Ali Tarakçı konuştu!

113 izlenme 06 Temmuz 2021
Reklamlar

Betül Begümhan Aydoğan’ın sunduğu Gün Ortası programının bugünkü konuğu suç örgütü lideri Sedat Peker’in işaret ettiği gazeteci Ali Tarakçı oldu.

Peker’in “Gazetecei Tarakçı’yı Esenyurt eski Belediye Başkanı Alatepe vurdurdu” iddiasına ilişkin konuşan Tarakçı “Başıma bir şey gelirse sorumluları bellidir.” dedi. Vurulduğu dönemde Alatepe’nin sıradan bir meclis üyesi olduğunu ifade eden Tarakçı “Benim bilmediğim ama Sedat Peker’in bildiği bir şey varsa bekleyip göreceğiz” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Zordaki çiftçiler icraya düşerken Cano’ya 2 milyon lira gitti! Asker cenazesinde CHP'nin çelengi camiden götürüldü! Sabit internet hızında Kongo bile bizi geçti Yenidoğan çetesine 589 yıl hapis istendi! 350 aile şikâyetçi oldu