Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski koruması Hasan Yeşildağ’ın kardeşi Ali Yeşildağ’ın açıklamaları üzerine konuştu.
Ersan Barkın, Erdoğan’ı merkeze alan milyarlarca liralık yolsuzluk ve siyasiler hakkında “kaset” iddialarında bulunan Yeşildağ ile Peker’in bağlantısı olmadığını belirtti.
Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Barkın, “Ali Yeşildağ adına açılmış olan Ali Yeşildağ hesabında, kendisini müvekkilim Sedat Peker ile ilişkilendirilmeye çalışarak Muharrem İnce ya da başka konularda yapılan paylaşımlar, ahlaksızlıkta yeni bir aşamadır” dedi.
Barkın devamında, “Amaçlardan birinin de müvekkilimi, tecrit halini deldiği görüntüsü yaratarak, hukuki sıkıntıya sokmak olduğu kanaatindeyiz. Bu kalleşliktir. Sedat Peker'in, kendisi ya da başkası üzerinden bir paylaşım yapabilmesi, hukuku bilen herkesin artık net görebildiği biçimde, olanaklı değildir” diye belirtti.
Kaynak: Gerçek Gündem
AK Parti Grup Genel Kurulu, görev yapacak olan grup lideri ve grup başkanvekilini seçecek23 izlenme
Dolar kuru ne kadar? İşte döviz kurunda son durum25 izlenme
İYİ Parti Ordu adayı Enver Yılmaz'dan flaş iddia: "Evrakları yakıyorlar"32 izlenme
CHP İstanbul İl Kongresi: Genel merkez yönetimi ile “değişimciler” arasındaki kavga kongre salonuna taşındı29 izlenme
AKP’li Şanlıurfa Belediye Başkanı ‘Sel felaketinde hiçbir sorumluluğumuz yok’ dedi!48 izlenme
Ünlü anketçi açıkladı 'Erdoğan seçimi kaybederse ne olacak? Seçim tekrar edilip, iptal edilir mi?'62 izlenme
Şık'tan Soylu'ya 'Kızılay' soruları: 'Neden satılana dek bekletildi'42 izlenme
Erdoğan’ın hesabıyla millet bir bardak çayla, bir simide bile layık görülmüyor20 izlenme
Erdoğan’a bir yanıt da genç hekimlerden: "Bozuk yolda yürümeyiz!"
Fındık fiyatına kızdı "Hiç değilse bundan sonra zarara girmem" diyerek toplamadan ağaçları kesti
Almanya'ya ilticada Suriyeliler birinci Türkler ikinci
Erbakan'a Sakarya'da 'Erdoğan' tepkisi: "Sana hakkımı helal etmiyorum, destekledin onu"