Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve şu anda Birleşik Arap Emirlikleri’nde olan Sedat Peker, gazeteci Talat Atilla’nın iki ay içinde Türkiye’ye döneceği iddiasına yanıt verdi.
Üniversite okuduğunu ve tamamlamadan dönmeyi düşünmediğini söyleyen Peker, "Abu Dabi'de yaşadığım aile hayatı ruh dünyama iyi geldi" dedi.
Peker, Sözcü yazarı İsmail Saymaz’a yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Anlattığım birçok konunun son operasyonlarla doğruluğu kanıtlanıyor olsa da, çok istesem de şu an için Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Abu Dabi'de yaşadığım aile hayatı ruh dünyama iyi geldi. Ayrıca üniversiteyi tamamlamadan dönmeyi düşünmüyorum. Bu tip haberlerin hangi sebeple çıktığını anlayabilmiş değilim. Gerilimlerle dolu yaşadığımız üç sene çocuklarımı da ailemi de çok yordu. Yeni bir maceraya gerek görmüyorum.”
KRT
HSBC de açıkladı: Merkez iki günde 7 milyar dolar satmış olabilir!46 izlenme
70 kişilik işe 13 bin 9 kişi başvurdu, spor salonunda kura çekimi yapıldı!130 izlenme
İstanbul Ümraniye'de bir camide, Cuma hutbesinde hoparlörden siyaset !1026 izlenme
Cumhur İttifakı'nın oylarında büyük çöküş!45 izlenme
İstanbul'daki imam hatipte 'kitap listesi' muamması: Okul müdürü açığa alındı!16 izlenme
Erdoğan'ın 'sığınmacılara sahip çıkacağız' açıklamasına AKP'lilerden sert tepki! "İşte bu yüzden kaybedeceksin"61 izlenme
Mehmet Şimşek, akaryakıt fiyatlarını böyle savundu28 izlenme
Orhan Gencebay'a 'yalaka' dedi, ceza aldı!135 izlenme
Sokaklarda TÜİK'in enflasyonuna büyük tepki var! 'En aptal insan bile inanmıyor!'
Ali İhsan Yavuz, söylediği sözlerle Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinin ardından aldığı mazbatayı tartışmaya açtı!
'Meclise haftada 1 gün gidiyorum' diyen Süleyman Soylu ayda 450 bin lira maaş alıyor! Ayrıca ömür boyu diplomatik pasaport ile kırmızı plakalı makam aracı ve şoför!
CHP AKP'nin kalesi Kırşehir’i nasıl kazandı?