Sedat Peker, yayınladığı son videoda FETÖ soruşturmalarının tehdit amaçlı kullanıldığını iddia etti.
Bu yüzden FETÖ soruşturmalarına güven kalmadığını ve yeni neslin bu soruşturmalara inanmadığını söyleyen Peker, FETÖ'nün çok tehlikeli olduğunu ifade etti.
Konuyla ilgili olarak, FETÖ soruşturmalarını itibarsızlaştıranlara yönelik Erdoğan'ı uyardığını kaydeden Peker, "Tayyip ağabeye, 'Atatürk'ün Dolmabahçe'den çıkıp Hatay'ı aldığı gibi çık buda bunların hepsini' dedim, döndü bana 'ajan' dedi ondan sonra. Ya ben kötü bir şey mi dedim." şeklinde konuştu.
CHP'li Yavuzyılmaz 444 ihaleyi inceledi: "İstisna genel oldu"
İmamoğlu: Kamuda liyakat ötesi kavramları çatır çatır yıkacağız
Genç kız, İstanbul Ticaret Üniversitesi önünde kadınların video ve fotoğraflarını çeken kaçak sapıkları suçüstü yakalayıp ifşa etti!
Varlık Fonu vadesi gelen '1 milyar euroluk' borcun yenilenmesi için yabancı bankaların kapısını çaldı!
İşte Pierre Webo'ya ırkçı söylemde bulunan Sebastian Coltescu'nun daha önceki skandalları!
AKP'nin İzmir adayı Atatürk'ü ve İstiklal Marşı'nı çıkarıp kendi fotoğrafını böyle koymuştu
İBB'de 'Baraçlı' vurgunu!
Ali Edizer'in eski Sağlık Bakanı 'Recep Akdağ' paylaşımı ortaya çıktı! 'Recep abimle yakın çalıştık!'
Ece Gürel’in ölümünde korkunç şüphe! Ailesi savcılığa gitti
Yavuz Ağıralioğlu: Bu vebale ortak olmayacağım
Fenerbahçe taraftarı Kadıköy'ü 'Mecliste Hizbullah istemiyoruz' diye inletti!
Asgari ücrete zam yapılmazsa memur ve işçinin vergisi artar
Mehmet Cengiz’in yaptığı tünel 6 yılda deforme oldu, cezasını millet ödeyecek
Atatürk vefatından sonra dünyanın her yerinden Ankara'ya mektuplar geldiğini biliyor musunuz?