BAE'de bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker'de mesaj geldi. Muhabir Seyhan Avşar Halk TV'de Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker'in yakın çevresinden aldığı bilgileri paylaştı.
Avşar, Peker ile ilgili "Herkes 'konuşacak mı' diye merak ediyor. Avukatına da bizim en çok sorduğumuz soru bu" ifadelerini kullandı.
Peker'in yakın çevresinden aldığı bilgileri aktaran Avşar, şunları söyledi:
"Sedat Pekar sözünün arkasında durduğunu söylüyor. Diyor ki 'Yaşadığım sürece, hatta ölürsem, öldükten sonra sözlerimin arkasında duracağım. Bahsettiğim videoları tamamlayıp basın yayın organlarıyla kamuoyuyla paylaşacağım.'"
"VİDEOLARI İZLEYECEĞİZ, BELGELERİ GÖRECEĞİZ"
"Bu çok kritik bir cümle" diyen Avşar, "Bunu hiçbir koşula bağlamıyor. İlk kez Sedat Peker cephesinden 'konuşacak mı' sorularına bu kadar net yanıt geldi" ifadelerini kullandı.
Avşar, şunları söyledi:
"Bu cevaptan sonra artık bugün biliyoruz ki, Sedat Peker elindeki bilgileri, belgeleri, belki videolarını belirli yerlerle paylaştı. Başına bir şey gelmesi halinde bu videoları izleyeceğiz, belgeleri göreceğiz.
KRT
Ukrayna ordusu, hava destekli operasyonla Rus askeri konvoyunu vurdu!91 izlenme
Erdoğan "2 milyon tablet dağıttık" MEB "359 bin 120 cihaz dağıttık!"70 izlenme
Öğrenci yurt fiyatları uçuşta!50 izlenme
İki buçuk yıldır bankamatik maaşı alan Ersoy Dede TRT'den gönderildi! Kendine hemen yeni bir yer buldu21 izlenme
Rusya, Ukrayna mevzilerini çok namlulu roketatarla vurdu!55 izlenme
Zor günler kapıda: Çiftçiyi kuraklık vurdu, zam yağacak!36 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 24.409 yeni vaka tespit edilirken, 209 kişi hayatını kaybetti, 30.846 kişi sağlığına kavuştu!40 izlenme
Ekrem İmamoğlu kazandı vatandaş kutlamaya çıktı!81 izlenme
2022 İnternet Sansürü Raporu: En çok Erdoğan ve ailesi hakkındaki haberler engellendi
Kırtasiye ücretleri cep, velilerin feryatları yürek yaktı
Anayasa Mahkemesi’nden 6-7’lik ‘Gezi’ kararı
Canlı yayında skandal sözler! 'Erdoğan'a itaat edeceksiniz, ram olacaksınız, onun idaresi altında yaşayacaksınız!'