2020 yılında Türkiye'den ayrılıp önce Karadağ'a ardından sırayla Kuzey Makedonya, Kosova, Fas gibi ülkeleri gezen Sedat Peker son olarak Dubai'ye yerleşmişti.
Youtube'dan paylaştığı videolarla uzun süre Türkiye'nin gündemini meşgul eden Peker, daha sonra Birleşik Arap Emirlikleri yönetiminin kendisine 'Dijital Tecrit' uyguladığını gerekçe göstererek sessiz kalmıştı.
Sedat Peker, Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldığı dönemde MHP cephesinden sert karşılık bulmuştu. Ancak son dönemde Peker ile MHP arasındaki buzlar eridi.

Devlet Bahçeli'nin yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile X platformunda bir süredir karşılıklı paylaşımlar yapan Peker, kendisiyle ilgili 'Devlet Bahçeli ile görüştü' iddialarını da yakın çevresi üzerinden doğruladı.

Gazeteci Timur Soykan'ın aktardığına göre Peker, Devlet Bahçeli'yi rahatsızlandığı dönemde birkaç kez aramıştı.
Soykan, "Yakın tarihin en önemli görüşmelerinden birisi... Haber kaynaklarım: MHP, Sedat Peker'e 'Dön' çağrısı yapacak dedi. Sedat Peker'in Türkiye'ye dönüşünün yolu çok ciddi bir şekilde açıldı" dedi.
Sedat Peker, ise X hesabından 'Türkiye'de af çıkacak sonra dönecek' iddiasına "Bana çevremdeki insanlar af çıkacağını ve Türkiye'ye dönebileceğimi söylüyorlar, ancak af suç işleyenler için olur, ben suç işlemedim. Doğru zamanda Türkiye'ye döneceğim, şu an biraz erken" sözleriyle cevap verdi.

Sözcü
Mansur Yavaş'tan yeni hamle: Halka açtı!1012 izlenme
Boş baklavadan sonra şimdi de 'boş gözleme' satılıyor!36 izlenme
Deniz Akkaya Haluk Levent'e ağır hakaret etti, 'Utanmıyor musun?' diyerek paylaştı50 izlenme
Hafızlık töreninde Kur'an-ı Kerim tasarımlı pasta46 izlenme
'HMD su' hakkında İBB'den açıklama: İsim değişikliği değil, ikinci marka54 izlenme
Türkiye'nin ünlü markası Bernardo iflas etti58 izlenme
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: İşte vergi zamlarıyla cebimizden çıkacak para28 izlenme
AKP'nin 2023 hedefi: Beş yılda 193 yeni cezaevi yapılacak69 izlenme