2020 yılında Türkiye'den ayrılıp önce Karadağ'a ardından sırayla Kuzey Makedonya, Kosova, Fas gibi ülkeleri gezen Sedat Peker son olarak Dubai'ye yerleşmişti.
Youtube'dan paylaştığı videolarla uzun süre Türkiye'nin gündemini meşgul eden Peker, daha sonra Birleşik Arap Emirlikleri yönetiminin kendisine 'Dijital Tecrit' uyguladığını gerekçe göstererek sessiz kalmıştı.
Sedat Peker, Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldığı dönemde MHP cephesinden sert karşılık bulmuştu. Ancak son dönemde Peker ile MHP arasındaki buzlar eridi.

Devlet Bahçeli'nin yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile X platformunda bir süredir karşılıklı paylaşımlar yapan Peker, kendisiyle ilgili 'Devlet Bahçeli ile görüştü' iddialarını da yakın çevresi üzerinden doğruladı.

Gazeteci Timur Soykan'ın aktardığına göre Peker, Devlet Bahçeli'yi rahatsızlandığı dönemde birkaç kez aramıştı.
Soykan, "Yakın tarihin en önemli görüşmelerinden birisi... Haber kaynaklarım: MHP, Sedat Peker'e 'Dön' çağrısı yapacak dedi. Sedat Peker'in Türkiye'ye dönüşünün yolu çok ciddi bir şekilde açıldı" dedi.
Sedat Peker, ise X hesabından 'Türkiye'de af çıkacak sonra dönecek' iddiasına "Bana çevremdeki insanlar af çıkacağını ve Türkiye'ye dönebileceğimi söylüyorlar, ancak af suç işleyenler için olur, ben suç işlemedim. Doğru zamanda Türkiye'ye döneceğim, şu an biraz erken" sözleriyle cevap verdi.

Sözcü
Erdoğan’ın eski müdürünün ÇED raporu ‘düzmece’ çıktı!157 izlenme
Erdoğan'ın eski metin yazarı ATV'yi topa tuttu! "Rezillik, kepazelik"77 izlenme
Binlerce kişiye, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlaması: Yargı, iktidarın sopası45 izlenme
Bilecik'te boşaltılan köyde oturan vatandaş: "Vatandaşların durumları kötü, zehirlenenler var, hayvanlarını kurtarmaya çalışanlar var"35 izlenme
Nadira Kadirova'nın ölümünde sorular cevapsız kaldı! 'AKP’liler ceza alamaz mı?'107 izlenme
Süngerli odada mahallenin çocuklarına yıllarca tecavüz etti! Türkiye'nin kanını donduran olaya Bakanlık'tan açıklama45 izlenme
Özgür Özel'in kürsüde anlattığı olay 'pes' dedirtti: "Böyle rezil olduk!"40 izlenme
63 ilde yapılan son ankette partilerin son oy oranları: Kılıçdaroğlu ilk turda seçimi kazanıyor60 izlenme
Alevilerin kutsal mekanına maden darbesi: İnancımıza balta vuruyorlar
Sınırı geçmeye çalışan Suriyeli 'Sanki biz size gelin bizi kurtarın dedik !'
Tayfun Demirören'in yakalanması filmleri aratmadı! Fatih Altaylı şok detayları paylaştı
Ayasofya da işe yaramadı! AKP’nin oyları erimeye devam ediyor!