Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni videosunu yayımlayacağı tarihi açıkladı. Peker'in yeni videosunu 30 Mayıs 2021 pazar günü yayımlayacağı anlaşıldı.
Sedat Peker'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:
*Erhan tunceli hayatımda hiçbir zaman görmedim, tanımıyorum, hiçbir zaman karşılıklı telefon görüşmemiz yok. Hiçbir baz kaydımız yok, aynı anda aynı yerde bulunmadık. Bir tane delil sunsun süslü sülü
*Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. süslü sülü yine yalan söylüyor. Delilleriyle kanıtlamaya hazırım.
*Bana bu komployu kuran organize şube yetkilileri fetöcülükten cezaevinde.
*Uyuşturucuyla mücadelede başarıdan bahsediyorsun süslü süleyman. İstanbul uyuşturucu kullanımında dünya ikincisi, adana dünya üçüncüsü. Yalan söylüyorsun.
*süslü sülü; senin cumhurbaşkanı, tolga ağarın da içişleri bakanı olacağı projenizi çöp ettim. Şerefli bir insansan bu projenizden bahsetsene.
*Benim sağ kolum Erdal Aras’ı neden Demokrat Partinin mkyk’sına aldın? Neden Sancaktepe Belediye Başkanı yaptın?
*Kanla ilgili söylemiş olduğum olayların hepsi söylendiği dönemde hükümetin lehinedir. Çünkü o zaman korku iklimi oluşturmak lazımdı.
*Sizin yanıma ajanlık yapsın diye verdiğiniz polisi kabul etmeyim, kendi istediğim polisi almak için ilk koruma teklifinizi reddettim.
*21 yaşındayken beni tanıdığını söylediğin nurettin demirin ailesi madem bu kadar karışıktı, onu neden emniyete aldınız?
*süslü sülü, pazar günü seni mahvedeceğim. Benim üzerime olan hiçbir arabayı nurettin demir isimli şahıs hiçbir zaman kullanmadı.
*Komdan sorumlu emniyet genel müdür yardımcısı, senin evlatlığın resul, seni rezil etmek için bu dosyaları hazırlamış.
*süslü sülü, madem yanıma ajan olarak polis verdin, neden benim dosyamda o koruma polisinin ifadesi yok?
*süslü sülü, seni pazar günü mahvedeceğim. Bana yapılan dostada şu tarihe kadar koruma polislerinin ifadesi yok. Sen bir yalancısın.
*Son yurtdışı ziyaretimde koruma polisim yanımdaydı. Benimle neredeyse yedi ay boyunca orada kaldı. Sen gerçek bir yalancısın.
*üslü süleyman, Rize’de bahsettiğin cinayet davasıyla ilgili bana avukat ayarlayan doğru yol il başkanı nihat meteyle senin baban kör hasandı. O zaman senin baban ayarladı bu işleri.
http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdensuleymansoyluyapespesecevaplarh78335.html
Fatih Altaylı'dan yurt dışı pulu tepkisi: ‘Bizim verdiğimiz haraçlar olmasa bu itibar nasıl korunacak?’30 izlenme
Mersin Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 'Türkçe olmayan tabelaları' tek tek yerlerinden indirdi45 izlenme
Özgür Özel Brüksel'den seslendi! "AKP Türkiye'de ne olursa olur, ben yaparım orada kalır sen konuşursan seni şikâyet ederim diyor. Erdoğan'a sevap olan başkasına neden günah olsun"15 izlenme
30 milyonluk ihale, eski AKP Gençlik Kolları Başkanı’na gitti!44 izlenme
Muharrem İnce: Siz kime Amerika’yı anlatıyorsunuz?589 izlenme
Venedik'te turist taşıyan otobüs üst geçitten düştü: 21 ölü, 15 yaralı33 izlenme
İmamoğlu'na siyasi yasak, hapis cezası verilirken MHP'li başkana para cezası!36 izlenme
Sağlık Bakanı Koca verileri açıkladı: 19.391 yeni vaka tespit edildi, 24.289 kişi sağlığına kavuşurken, 269 kişi hayatını kaybetti!44 izlenme
Leman dergisinden sonra Leman Kültür kafeye de saldırı! Polis havaya ateş açtı
Ünlü oyuncu aklım almıyor dedi isyan etti: "10 sene sonra Suriyeli ya da Afgan başkanlar gelecek!"
'Akşener'in açıklaması Saray'a müjde oldu' diyen Altaylı: 'AKP'nin tüm anketlerinde İmamoğlu önde'
CHP'li Belediye Başkanı Fuat Köse 1 Mayıs'ta işçilerle birlikte çöp topladı