Anasayfa1
15 Temmuz 2021 ( 76 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den olay yaratacak '15 Temmuz' , 'Süleyman Soylu' ve 'Hilal Kaplan' paylaşımı!


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 17/25 Aralık sonrası iş insanı Fettah Tamince'nin FETÖ'yü desteklediğini ve yargılanması gerektiğini belirtti.


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından bomba açıklamalar yaptı. Peker yaptığı açıklamalarda Fettah Tamince'nin gazeteci Ahmet Hakan ile birlikte aynı masada olduğu konuşmalara değindi.

Peker ayrıca; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk televizyonunda Peker ile bir uyuşturucu baronunun olduğu fotoğrafı gösterdiği Çetin Gören'e silah ruhsatı verdiğini söyledi. 

Geçtiğimiz günlerde TRT yönetimine atanan Hilal Kaplan'ın FETÖ'ye övgüler dizdiğini hatırlatarak eleştirilerde bulundu.


İşte Peker'in o 25 tweetlik açıklamaları: 


https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdenolayyaratacak15temmuzsuleymanh85164.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dünya Sağlık Örgütü: İlk aşı denemesi inanılmaz bir başarı CHP liderinden çarpıcı iddia! "Merkez Bankası'nın dolar satması gerekiyor ama satamıyor, çünkü para başkasının" Atakan Sönmez'in tanık diye gösterdiği isim de onu suçladı MHP’den CHP’ye geçen belediye giderayak 8,7 milyon liralık gezi düzenlemiş