SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tv100’de çıktığı programda, SADAT reklamının yayınlanmasına yönelik yaptığı açıklamada, "Kanal, Kılıçdaroğlu çıkacağı zaman bizi aradı. 'Reklam vermek ister misiniz?' dedi. Mademki kanal uygun görüyor biz de reklam verdik” dedi.
Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalında konuşan Tanrıverdi, reklam teklifinin Kılıçdaroğlu yayını için tv100’den geldiğini söyledi.
tv100'ün Kılıçdaroğlu'nun yayını öncesi kendilerini arayarak "Reklam vermek ister misiniz?" diye sorduğunu aktaran Tanrıverdi, "Reklam verirken tabi ilk önce az önce konuştuğumuz program için. Sayın Selçuk Bayraktar’ın savunma sanayi ile söyleşisi vardı. O programı için verdik. Daha sonra kanal Sayın Kılıçdaroğlu çıkacağı zaman bizi aradı, ‘Reklam vermek ister misiniz?’ dedi" diye konuştu.
Tanrıverdi, şöyle devam etti: "Reklam portföylerine girdiğimiz için herhâlde program olduğunda haberdar ediyorlar. Bizim hedef kitlemiz değildi. Dolayısıyla mademki kanal uygun görüyor biz de reklam vermeyi uygun gördük."
NE OLMUŞTU?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu tv100 ekranlarında, Kılıçdaroğlu'nun paramiliter bir kuruluş olmakla suçladığı SADAT’ın reklamı verilmişti.
Tepki çeken reklamın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan program sunucusu Uğur Dündar, ilgili bölümde bir aydır SADAT reklamının kullanıldığını, yayında 8 saniye yer aldığını ve televizyon yönetiminin müdahalesiyle kaldırıldığını söylemişti. Konuya ilişkin açıklama yapan tv100, yaşanan olayın sorumlusu olduğunu iddia ettiği reklam genel müdürü ve yayın sorumlusunu işten çıkarmıştı.
KRT
Süleyman Soylu'nun, Sedat Peker'in akrabası Reşat Akif Fazlıoğlu'nun yeğeninin nikah şahidi olduğu ortaya çıktı!469 izlenme
Türkiye-BAE hattında yeni adım! Reuters: BAE’li şirket MNG Kargo’yu satın almak için görüşüyor50 izlenme
Belediyelere şimdi de görevlendirme tırpanı!252 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 16.894 yeni vaka tespit edilirken, 77 kişi hayatını kaybetti, 19.553 kişi sağlığına kavuştu!46 izlenme
İBB çalışanı, büyük soygunu görüntüleriyle birlikte anlattı !512 izlenme
İmamoğlu'ndan kongre mesajı! 'Başaramayacaklar'20 izlenme
Bakan Akar'ın 'Girit Formülü'ne CHP'den tepki! "Kullanmayacaksanız niye 18 milyar harcadınız?"46 izlenme
Rojin Kabaiş soruşturmasında yeni gelişme: Yurt yönetimi hakkında soruşturma izni verildi17 izlenme